Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΜΕΡΟΣ 7ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Σε αυτό το κεφάλαιο θα παρακολουθήσουμε αναλυτικά, πως και με ποιο τρόπο ξεκίνησε η τελευταία και σπουδαιότερη “Οικολογική” Αποστολή του ..David, με την ονομασία “Μήνυμα σε μπουκάλι”, δηλαδή το ταξίδι (διάρκειας περίπου 100 ημερών) από το Σαν Φρανσίσκο προς το Σίδνεϊ με την βάρκα (τύπου καταμαράν) Plastiki!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..David, να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Green pages Πριν αναφερθούμε όμως, στην παραπάνω αποστολή του ..David, ας δώσουμε μερικές συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την πόλη του Σαν Φρανσίσκο!!!Η πόλη αυτή, πήρε το όνομά της προς τιμήν του Αγίου Φραγκίσκου (Άγιος της Καθολικής Εκκλησίας, γνωστός για τα Στίγματα που έφερε στο σώμα του!!!), προστάτης της Ιταλικής πόλης Ασίζη!!! Το 1986, σε αυτή την πόλη (Ασίζη) πραγματοποιήθηκε η Διαθρησκειακή Σύναξη (World Day of Prayer for PeaceΠαγκόσμια ημέρα της Προσευχής για την Ειρήνη), με την συμμετοχή 160 εκπροσώπων όλων των θρησκειών, που οργανώθηκε από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β (Karol Jozef Wojtyla-ήταν o 1ος Πάπας που επισκέφτηκε, το 2000, την Ιερουσαλήμ και προσκύνησε στο Δυτικό Τοίχο, γνωστό ως Τοίχος των Δακρύων)!!!
Στην ίδια πόλη (Ασίζη ) οργανώθηκε ξανά το 2002, η ίδια Διαθρησκειακή Σύναξη!!!
Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Διαθρησκειακή Σύναξη στην πόλη Ασίζη (24 Ιανουαρίου 2002)!!! Στη φωτογραφία βλέπετε επίσης και το δέντρο μιας Ελιάς, σύμβολο της Ειρήνης!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το έμβλημα της πόλης, της Ασίζης!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το άγαλμα ενός Λιονταριού-Δράκου που βρίσκετε στην περιοχή Σίτυ (City) του Λονδίνου, που είναι η “καρδιά” του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος που ελέγχετε (κατά το μεγαλύτερο μέρος) από την Τραπεζική οικογένεια των Rothschilds!!! Το Λιοντάρι-Δράκος (που έχει απλωμένο απειλητικά το δεξί του πόδι) συμβολίζει τον Σατανά, που κρατάει μια Ασπίδα (που στην πραγματικότητα είναι ένας ανοιχτός πάπυρος) με ένα ανάποδο κόκκινο σταυρό!!! Η Εντολή είναι σαφής : “Yποταχθείτε σε εμένα-προσκυνήστε με!!! Προσέξτε ιδιαίτερα, την ..γλώσσα και την ..ουρά του Θηρίου!!!

Όπως λοιπόν, είδαμε και παραπάνω, το 2002, μαζεύτηκαν για μια ακόμα φορά, εκπρόσωποι όλων των μεγάλων Θρησκειών, στην πόλη του Αγίου Φραγκίσκου (Ασίζη), για να προσευχηθούν στο “Μεγάλο Πνεύμα του Σύμπαντος” για την Παγκόσμια Ειρήνη!!! Για να δούμε όμως τι συμβαίνει την ίδια χρονιά (2002), στην αντίστοιχη πόλη του Αγίου Φραγκίσκου στην Καλιφόρνια (San Francisco) : O ..David λαμβάνει μέρος στους αθλητικούς αγώνες τρίαθλου, που οργανώνονται στο νησί του Αλκατράζ, που βρίσκετε στον κόλπο του San Francisco!!! Σε αυτήν την αθλητική εκδήλωση, που έχει την ονομασία “Απόδραση από το Αλκατράζ” o ..David κερδίζει το 1ο βραβείο!!! Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το νησί του Αλκατράζ είναι ευρύτερα γνωστό με την ονομασία “Ο ΒΡΑΧΟΣ (THE ROCK)”!!!
Αν, κατά την άποψη της Καθολικής Εκκλησίας, ο Απόστολος Πέτρος, που χαρακτηρίζετε σαν ο “Βράχος (Rock)”, είναι ο θεμελιωτής της (Καθολικής) Χριστιανικής Θρησκείας και εκπρόσωπος του Θεού επί της Γης , τότε ο ..David που ταυτίζετε συμβολικά με τον Βράχο (Rock), ποιας θρησκείας (θεμελιωτής) και ποιου θεού εκπρόσωπος είναι;;;

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το βραχώδες μέρος, πάνω στο οποίο είναι χτισμένος ο Θόλος του Βράχου (Dome of the Rock) ή Τέμενος του Αλ Ακσά (γνωστό και σαν το Τέμενος του Ομάρ) που βρίσκετε στην Ιερουσαλήμ)!!! Πάνω σε αυτόν το βράχο, σχεδιάζουν οι Σιωνιστές Εβραίοι, να χτίσουν το Ναό του Σολομώντα!!!Μήπως γνωρίζατε, ότι η πόλη του San Francisco, έχει ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς με τον Εβραϊκό λαό και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες Εβραϊκές αποικίες στην Αμερική;;; Μήπως γνωρίζατε, ότι και οι Rothschilds είχαν στείλει έναν πράκτορα τους (τον Άγγλο Benjamin Davidson) για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, στην συγκεκριμένη πόλη;;;
Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, θα τις βρείτε στην Εγκυκλοπαίδεια του San Francisco, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.sfhistoryencyclopedia.com/articles/j/jews.html

Ας επιστρέψουμε όμως, και ας δούμε τις εξελίξεις που έχουμε, σχετικά με το ταξίδι του ..David, αφού πρώτα ρίξουμε και ματιά στα γεγονότα της Συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης, με θέμα την Κλιματολογική Αλλαγή!!!
Στο διάστημα 7 με 18 Δεκεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοπεγχάγης (Δανία), η Σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή!!! Το σχέδιο προέβλεπε την επιβολή ενός Παγκόσμιου φόρου άνθρακα, σε όλα τα μέλη-κράτη του ΟΗΕ, σαν κίνητρο, για να αναγκαστούν να μειώσουν τους ρύπους τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η Κλιματική Αλλαγή!!!
Εκ πρώτης όψεως , το να μειώσουν οι χώρες του πλανήτη, τους ρύπους τους, ακούγεται λογικό!!! όμως στην πράξη, κάτω από το πρόσχημα της Κλιματικής Αλλαγής, όλα τα κράτη, θα παρέδιδαν μεγάλο μέρος της κυριαρχίας τους στον ΟΗΕ (ο οποίος ήδη έχει αναβαθμιστεί υπερβολικά), ο οποίος με τα συντονιστικά του όργανα, θα μπορούσε να επεμβαίνει άμεσα στα εσωτερικά της κάθε χώρας, με το πρόσχημα του ελέγχου και της επιβολής του φόρου Άνθρακα!!! Με λίγα λόγια, θα πηγαίναμε ολοταχώς για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση!!! Στην πράξη, ΗΔΗ έχουμε ένα είδος άτυπης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, αφού όλοι οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί (με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο) συνδέονται μεταξύ τους!!! Αυτό που χρειάζεται, είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση να έχει την αποδοχή των λαών ή έστω, την αποδοχή του μεγαλύτερου μέρους των λαών, γι αυτό δουλεύουν εδώ και πολλά χρόνια και επεξεργάζονται πολλά σενάρια τρομοκράτησης (των λαών), ώστε στο τέλος να περάσουν τα σχέδια τους!!!
Τελειώνοντας, να αναφέρουμε ότι τελικά, στην Σύνοδο της Κοπεγχάγης, δεν καρποφόρησαν (προς το παρόν) οι προσπάθειες των Παγκοσμιοποιητών, όμως κατάφεραν να περάσουν ένα προσχέδιο και κατάφεραν να ορίσουν μια νέα συνάντηση στην πόλη του Μεξικού για το 2010!!!

Για να δούμε όμως, τι δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg (μετά την Σύνοδο της Κοπεγχάγης) ένας από τους πιο γνωστούς Οικολόγους του πλανήτη και ένας από τους Πρεσβευτές (πια) του ΟΗΕ (με την ιδιότητα του Κλιματικού Ήρωα) …ποιος άλλος….David Mayer de Rothschild!!!
Δείτε το παρακάτω Βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:
David Rothschild regrets Global Governance tough to activate in Copenhagen


Στις παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Αλ Γκορ που στις 8-12-2009, απεύθυνε μήνυμα προς τους ηγέτες, που βρίσκονταν στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης, να υπερψηφίσουν τη νέα συμφωνία για το κλίμα!!! Στον φόντο, διακρίνετε την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη), στο San Francisco!!!Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο ψηφιακό αρχείο του κρατικού καναλιού της ΝΕΤ!!! Στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=65579&tsz=0&act=mMainView&mst=00:35:49:11Όσο για την γέφυρα Golden Gate, έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στην προηγούμενη ιστοσελίδα μας : http://astakotheories.blogspot.com/Δυο μέρες μετά τον Αλ Γκορ, στις 10-12-2009, Πέμπτη, ξημερώματα, η βάρκα Plastiki βγαίνει από το σκέπαστρο και τοποθετείτε για πρώτη φορά στο νερό!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David, να ποζάρει (ξημερώματα) πάνω στην βάρκα Plastiki, με φόντο την γέφυρα του San Francisco (Golden Gate)!!!
Μια εβδομάδα μετά, γίνονται τα εγκαίνια της Plastiki!!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:

5th Grade fieldtrip to the christening of the PLASTIKI 12-17


Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τα εγκαίνια της βάρκας Plastiki!!! Είδαμε τον ..David να προσεγγίζει με χιούμορ, τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους, που στο τέλος συμμετείχαν ενεργά, με το χειροκρότημά τους!!! Προς το τέλος του βίντεο, είδαμε τον ..David, να σκοντάφτει για λίγο, στην προσπάθειά του να ανεβεί στη βάρκα!!! Αυτό, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός!!! Ο ..David σκόνταψε επίτηδες, γιατί με αυτό τον τρόπο στρέφει την προσοχή του κόσμου πάνω του, φαίνεται πιο ανθρώπινος και γίνετε πιο συμπαθείς στους παρευρισκόμενους, επίσης καταφέρνει να απομακρύνει τους καχύποπτους (αντίστροφη ψυχολογία)!!! Στο τέλος του βίντεο, ενώ η βάρκα κάνει κάποιες δοκιμαστικές βόλτες στο κόλπο του San Francisco, η κάμερα “ζουμάρει” στα παιδιά, το μέλλον της ανθρωπότητας (περνάει το υποσυνείδητο μήνυμα στους τηλεθεατές, ότι αφού τα παιδιά είναι το μέλλον του πλανήτη, άρα και ο ..David είναι το μέλλον του πλανήτη, αφού “εκπροσωπεύει” τα παιδιά)!!!Με λίγα λόγια, ένας από τους Στόχους του ..David είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών (μέσω τον παιδιών)!!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:

Plastiki Boat Blessing ceremony, Sausalito Feb 27 2010.wmv
Στο παραπάνω βίντεο, είδαμε (στις 27-2-2010, στην προβλήτα του Sausalito) έναν ιερέα, να ευλογεί με τον παραδοσιακό χαβανέζικο τρόπο, την βάρκα Plastiki και το πλήρωμά της!!! Μετά την ιεροτελεστία, ο ..David εξήγησε (στο κοινό) τον σκοπό της Αποστολής του και κατόπιν ευχαρίστησε, ένα προς ένα, όλα τα μέλη της Αποστολής!!!
Δείτε (αναλυτικά, όλη την ιεροτελεστία) στο παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:
Plastiki Boat Blessing- Part 1 of 2

Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τον Χαβανέζο ιερέα, να εξηγεί την διαδικασία του τελετουργικού!!! Με λίγα λόγια, λέει ότι προσευχήθηκε στα πνεύματα-θεούς και τους ζήτησε να προστατέψουν την βάρκα Plastiki και όλα τα μέλη της Αποστολής!!! Αν προσέξατε ο ..David βρίσκετε στην μέση της ..ομάδας του!!! Ενδιαφέρον, έχουν τα ονόματα ορισμένων μελών της ομάδας : π.χ. ο ένας λέγετε Tommy (Tomas=Θωμάς), ένας άλλος λέγετε Lukas (Λουκάς), ένας άλλος ονομάζεται Mathieu (Ματθαίος), κ.λπ.!!!
Δείτε (οπωσδήποτε!!!!!) την ομιλία του ..David, στο παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:
Plastiki Boat Blessing- Part 2 of 2. Statement by David de Rothschild


Το βίντεο …πιστεύω ότι “μιλάει” από μόνο του και δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια!!!
Δείτε και αυτό το βίντεο (από το YouTube) με τίτλο : !!PLASTIKI SETTING SAIL!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το ξεκίνημα του Ταξιδιού, από την προβλήτα του Sausalito,το Σάββατο, στις 20 Μαρτίου, 9:30 AM!!! Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπουμε την βάρκα Plastiki (με το νέο της, πανί) που ετοιμάζετε να περάσει κάτω από την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!! όπως είδαμε και παραπάνω, το Σάββατο (πρωί) στις 20 Μαρτίου, ξεκίνησε το ταξίδι του ..David, με προορισμό το Σίδνεϊ (περνώντας μέσα από το "Δακτυλίδι της φωτιάς"-Ειρηνικό ωκεανό)!!! Άραγε να είναι τυχαίο το γεγονός, ότι την ίδια μέρα (20 Μαρτίου-λίγο πριν τα μεσάνυχτα), έγινε η (πρώτη) έκρηξη στο ηφαίστειο της Ισλανδίας, το οποίο έχει και ύψος 1666 μέτρα;;; Αποτέλεσμα (κυρίως της δεύτερης έκρηξης) ήταν το μεγαλύτερο μέρος της του Ευρωπαϊκού ουρανού να καλυφθεί από Σύννεφο Στάχτης που εκτοξεύτηκε σε ύψος μέχρι και 11000 μέτρων!!! το οποίο είχε σαν συνέπεια, να ακυρωθούν όλες οι αεροπορικές πτήσεις!!! Η δεύτερη έκρηξη έγινε στις 15 Απριλίου, όταν ο ..David είχε πλησιάσει κοντά στο (ηφαιστειακό) νησί της Χαβάης (Σταυροδρόμι του Ειρηνικού ωκεανού)!!! Ο ..David (όπως ήδη, έχουμε αναφέρει σε παλιότερο κεφάλαιο) είχε δηλώσει ότι θα έπρεπε να περιοριστούν οι αεροπορικές πτήσεις, για οικολογικούς λόγους (τα αεροπλάνα μολύνουν την ατμόσφαιρα, άρα συντελούν στην Κλιματική Αλλαγή)!!! περίεργο είναι, ότι μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε γίνει και ο καταστροφικός σεισμός στην Χιλή, η οποία βρίσκετε πάνω σεισμικό τόξο του Δακτυλιδιού της φωτιάς!!! Σε ένα από τα παραπάνω βίντεο, κάνει και ο ..David μια μικρή αναφορά, για τον Σεισμό της Χιλής!!!
Τα λέμε με περισσότερα νέα, στο ΜΕΡΟΣ 8ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

9 σχόλια:

  1. Καλή δουλειά ΝΙΚΟ,μπορείς να μου πεις αν έχουν σχέση με όλα αυτά η κατάσταση της ΕΛΛΑΔΑΣ και το ΔΝΤ?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, φίλε Vendeta!!! Πιστεύεις, ότι η πιο ισχυρή Τραπεζική οικογένεια του Πλανήτη (Rothschild), δεν σχετίζετε με τον Δανεισμό της χώρας μας, αλλά και των άλλων χωρών;;; Αυτή η οικογένεια, ελέγχει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, όπως ελέγχει επίσης και την κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (δηλαδή, ελέγχουν και το Δολλάριο και το Ευρώ!!!). Αυτοί οι "Κύριοι" γνωρίζουν πολύ καλά, ότι κάποια στιγμή, (με μαθηματική ακρίβεια), θα είναι υποχρεωμένοι (από τις παγκόσμιες συνθήκες), να διαγράψουν τα χρέη των λαών (ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό του χρέους-αλλιώς θα καταστραφούν και οι ίδιοι), όταν θα φτάσει αυτή η στιγμή, θα βάλουν τον ..David "μπροστά" για να πάρει την δόξα!!! Ο Πραγματικός σκοπός του ΔΝΤ, είναι να πιέσει (αλλά και να δώσει άλλοθι) την Ελληνική κυβέρνηση, για να επισπεύσει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ (κάμερες παντού, ηλεκτρονική ταυτότητα, κ.λπ.- Τελικός Σκοπός : το "Χάραγμα"-Βιοτσιπ)!!! Δυο επιμέρους σκοποί του ΔΝΤ, είναι να επιρεάσει (έμεσα) τα εθνικά θέματα της χώρας μας, όπως επίσης να "βάλουν χέρι" στις Πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας!!!

    Όταν κυβέρνησε η Μάργκαρετ Θάτσερ (στην Αγγλία), έγινε το μεγαλύτερο ξεπούλήμα των Κρατικών επιχειρήσεων, που εξαγοράστηκαν από την οικογένεια Rothschild!!! Σήμερα, η Αγγλία, βρίσκετε σε τραγική κατάσταση, και φήμες λένε ότι μεγάλα τραπεζικά κεφάλαια, ήδη έχουν φύγει προς ..άλλες κατευθύνσεις!!!

    Καλό είναι να γνωρίζεις, ότι ο μεγαλοχρηματιστής Τζορτζ Σόρος, δουλεύει για την οικογένεια Rothschild!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εντυπωσιακο στο video πάνω στο σκάφος είναι ότι "το πλήρωμα" αποτελείται από 12 άτομα και ότι φοράνε μανδύες σαν αυτούς που φόραγνα οι μαθητές του Ιησού! Ομολογώ πως στην αρχή έλεγα ότι ίσως όλα αυτά να είναι σενάρια συνωμοσίας και τίποτε άλλο (και ακόμη δεν ξέρω)..αλλά η τελευταία διαπίστωση με ψιλοσόκαρε..2 ερωτήσεις:
    1)Έχεις κάποια άποψη για το όνομα του σκάφους?
    2)Χρονολογικά πότε προβλέπεις να "χρήζεται" στο Ναό ο εν λόγω βαθύπλουτος κύριος (αν γίνει ποτέ)..Καλή δύναμη φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω βρεί κάτι το περίεργο με το όνομα του σκάφους!!! Έκτιμώ ότι θα πάρει το τελικό χρίσμα (που ελπίζω να μην συμβεί) μετά το 2015...προς 2016!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΔΕΣ ΑΥΤΟ :
    AΓΡΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΚΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
    http://www.athina984.gr/node/95839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με το όνομα Plastiki(έμπνευση από το σκάφος Kontiki του 1947):

    ".... Ο νορβηγός εθνολόγος και αρχαιολόγος Θωρ Χάγιερνταλ έγινε διάσημος με τον περίφημο διάπλου του Ειρηνικού πάνω στη σχεδία "Κον Τίκι", από τις ακτές του Περού ως την Ανατολική Πολυνησία, στα τέλη της δεκαετίας του 40. Με το εγχείρημά του αυτό ο Χάγιερνταλ θέλησε να επαληθεύσει τη θεωρία του ότι ο πολιτισμός της Πολυνησίας και ειδικώτερα ο πολιτισμός της Νήσου του Πάσχα, προέρχεται από την προκολομβιανή Αμερική και συγκεκριμένα από τους ανδικούς πολιτισμούς.

    Παρά το γεγονός ότι το "Κον Τίκι" έφτασε τελικά στον προορισμό του, οι ιστορικοί δε δέχονται ότι μ'αυτό επαληθεύεται η θεωρία του Χάγερνταλ. Εκτός των άλλων επιχειρημάτων επισημαίνουν το γεγονός ότι το "Κον Τίκι" χρειάστηκε να ρυμουλκηθεί σε μεγάλη απόσταση από περουβιανό πλοίο, ώσπου να συναντήσει το ρεύμα του Χούμπολτ, που το έφερε στην Πολυνησία. Αυτό σημαίνει πως οι σχεδίες των περουβιανών δεν ήταν δυνατό να απομακρυνθούν από τις ακτές, αλλά κι αν το κατόρθωναν δε θα μπορούσαν ποτέ να γυρίσουν πίσω.

    Ο Χάγιερνταλ πάντως χωρίς να αποθαρρυνθεί από την παγερή υποδοχή που επεφύλαξε το σύνολο σχεδόν των επιστημόνων στην αμφιλεγόμενη επιτυχία του "Κον Τίκι", επιχείρησε και πέτυχε στη δεκαετία του 70 να διαπλεύσει τον Ατλαντικό με το σκάφος "Ρα", φτιαγμένο από δέσμες καλαμιών παπύρου, όπως έφτιαχναν τις βάρκες τους οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αλλά και οι (πολύ μεταγενέστεροι τους) Αϋμαρά της λίμνης Τιτικάκα. Αυτή τη φορά ο Χάγιερνταλ θέλησε να αποδείξει πως οι ανδικοί πολιτισμοί κατάγονται από την αρχαία Αίγυπτο και σ'αυτό οφείλονται οι πυραμίδες του Κούσκο, τα καλαμένια σκάφη της λίμνης Τιτικάκα, οι μούμιες των Ινκα κλπ.

    Παρά την επιτυχία των δύο εγχειρημάτων του Χάγερνταλ, αυτή δεν προϋποθέτει κατ'ανάγκη και την επιβεβαίωση των θεωριών του. Αν ένας τολμηρός θαλασσοπόρος διασχίσει με καγιάκ την απόσταση από τη Γροιλανδία ως την Πελοπόννησο, αυτό δε σημαίνει ότι υπήρξαν στο παρελθόν παρόμοια ταξίδια. Ο Χάγιερνταλ παραβλέπει το, αναμφισβήτητο από ιστορικής και αρχαιολογικής σκοπιάς, γεγονός ότι ο αιγυπτιακός πολιτισμός, με τις πυραμίδες και τις μούμιες, είχε σβύσει δυο χιλιάδες χρόνια πριν οι πρώτες κόλουρες πυραμίδες εμφανιστούν στην Αμερική και τέσσερες χιλιάδες χρόνια πριν από την κλασσική εποχή των πολιτισμών των Μάγια και των Ινκα..."

    σ.σ.το 2ο σκάφος του είναι το Ra (αρχαίος θεός των αιγυπτίων συνώνυμο του Σατανά)..google it όλα αυτά αν δεν με πιστεύετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/03/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κάνεις φίλε και αναφέρεις την Υποθεση Πατσιφικο,για να είναι ενημερωμένος κάθε Έλληνας για τα δεινά που τράβηξε η χώρα μας από την συγκεκριμένη οικογένεια!!! όσο για την επίσκεψη του Δαβιδ ντε Ροτσιλντ (θείος του ..David) μπορείς να Ψάξεις και να βρείς και βίντεο της συγκεκριμένης ομιλίας του (στην Αθήνα) στο YOUTUBE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o-2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή