Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΜΕΡΟΣ 6ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να «διδάσκει» οικολογία (μέσω της διαδικτυακής σελίδας του), σε μια ομάδα μικρών μαθητριών από το σχολείο, του St Christopher στην Αγγλική πόλη Hampstead!!!Ο ..David περιγράφει το Adventure ecology, ως ένα «Παγκόσμιο Δίκτυο Μάθησης», που αποτελείται από τρεις κύριους πυλώνες -τις Αποστολές, τις Τέχνες και την Εκπαίδευση!!!
Ο ..David αναφέρει (στις 20 Ιανουαρίου 2007) ότι, θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο από εκπαιδευτικούς (καθηγητές, δασκάλους, κ.λπ.), οι οποίοι να γίνουν πρεσβευτές του Adventure Ecology (Οικολογικής Περιπέτειας)!!! Μέχρι τότε (20-1-2007) είχαν ήδη υπογράψει 200 εκπαιδευτικοί, και υπολογίζετε ότι μέχρι το 2009, ο αριθμός αυτός θα φτάσει στους 4000!!!
Ας δούμε τι μας λέει η εκπαιδευτικός Sylvia Guidara (ενεργό μέλος του Adventure Ecology), η οποία είχε γνωρίσει τον ..David (όταν αυτός είχε επισκεφτεί το σχολείο, στο οποίο δίδασκε, στην Μελβούρνη -Αυστραλία): «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που τα παιδιά θα αγαπήσουν και οι καθηγητές θα μπορέσουν να αισθάνονται σίγουροι με αυτό» λέει επίσης «Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, επειδή υπάρχει τόσο πολύ λάθος πληροφόρηση σχετικά με την αλλαγή του κλίματος στο διαδίκτυο.»
Αυτή και ο ..David, έχουν επίσης συνεργαστεί με το Υπουργείο Παιδείας και Δεξιοτήτων, για να επεκταθεί (το Adventure Ecology) σε ολόκληρο το σχολικό δίκτυο εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου!!!
Όπως αντιλαμβάνεστε μια πτυχή, του γενικού σχεδίου (του ..David) είναι η επέκταση (της Οικολογικής Περιπέτειας) όχι μόνο στα σχολεία και τα κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σε όλα τα σχολικά ιδρύματα Παγκοσμίως!!!
Καλό είναι να μην λησμονούμε, ότι ήδη σε όλα τα σχολεία του πλανήτη (τα τελευταία χρόνια, και στην χώρα μας), οι μαθητές χρησιμοποιούν (για την εκπαίδευσή τους) τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ)!!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τους ήρωες-καρτούν, που προβάλλονται μέσα σε μερικά, από τα “εκπαιδευτικά” προγράμματα (σε μορφή κινουμένων σχεδίων) από την εκπαιδευτική ιστοσελίδα του ..David (Adventure ecology)!!!
Για να δούμε τι συμβολίζουν όμως οι χαρακτήρες (καρτούν) που προτρέπει (ο ..David) τα παιδιά, να μιμηθούν:
Με πρώτη ματιά βλέπουμε , τους χαρακτήρες να φοράνε προστατευτικά γυαλιά (με πράσινους φακούς), ακουστικά στα αυτιά, προστατευτική μάσκα και ένα σακίδιο στην πλάτη!!! Τα γυαλιά (με πράσινους φακούς), υποτίθεται ότι περνάει το μήνυμα (στα παιδιά) να βλέπουν τα πράγματα γύρω τους με οικολογική ματιά (πράσινο χρώμα) αλλά τα προστατεύουν και από την ακτινοβολία του ήλιου!!!
Τα ακουστικά υποτίθεται ότι χρειάζονται για να συνεννοούνται με τους συντρόφους τους!!! Η μάσκα υποτίθεται ότι προστατεύει από την μόλυνση της ατμόσφαιρας!!! Και τέλος στο σακίδιο τοποθετούν τα πράγματά τους!!!

Πια είναι όμως τα πραγματικά μηνύματα που περνάνε οι συγκεκριμένοι ακτιβιστές-καρτούν : τα γυαλιά είναι χρωματιστά (και μάλιστα πράσινα), αυτό σημαίνει το σύστημα “προγραμματίζει” τα παιδιά να ζούνε σε μια ψεύτικη πραγματικότητα (ΜΜΕ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, κ.λπ.), να βλέπουν μια διεστραμμένη εικόνα (που βολεύει το σύστημα)!!! Το πράσινο χρώμα συμβολίζει την ελπίδα!!! Το πράσινο χρώμα συμβολίζει επίσης και την φύση (υλικός κόσμος)!!! Τέλος, το πράσινο είναι ένα από τα βασικά χρώματα του κακού (οι δαίμονες κατοικούσαν μέσα σε πράσινα νεφελώματα)!!! Τα υπόλοιπα χρώματα που σχετίζονται με τις δυνάμεις του κακού είναι το Κόκκινο (το χρώμα του Πάθους-της κόλαση) και το Μαύρο (Σκότος-Έρεβος)!!!
Μέσω των ακουστικών (τα παιδιά) δέχονται εντολές μόνο από το Control Room (δηλαδή τον ..David)!!! Η μάσκα συμβολίζει την φίμωση, που επιβάλλει το σύστημα (στα παιδιά)!!! Η μάσκα, επίσης εντάσσεται στην οικολογική τρομοκρατία (υποτιθέμενη μολυσμένη ατμόσφαιρα, ιοί, κ.λπ.)!!! Τέλος το σακίδιο συμβολίζει τις προσταγές του “Καπετάνιου” (..David), που τα παιδιά κουβαλούν “στην πλάτη τους” δηλαδή στο μυαλό τους!!!
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο ..David, θέλει τα παιδιά να βρίσκονται σε απόλυτη απομόνωση, να μην έχουν προσωπικότητα, να είναι “χαμένες” ψυχές!!! Παρόμοιες μεθόδους (πλύσης εγκεφάλου) χρησιμοποίησαν και οι Ναζί (χιτλερική νεολαία)!!! Μήπως όμως, και στην καθημερινότητά μας, συναντάμε παρόμοιες καταστάσεις “υποσυνείδητου προγραμματισμού”;;; Σκεφτείτε το!!!

Δείτε το παρακάτω Βίντεο (από το YouTube) με τίτλο
:
Responsible Tourism Nepal
Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τον ..David (το 2008) να «περιπλανιέται» στην Ασία, και πιο συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή του κρατιδίου του Νεπάλ (που συνορεύει με την Ινδία και το Θιβέτ)!!! Στο πρώτο χωριό (που επισκέφτηκε ο ..David) οι κάτοικοί του, διαθέτουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο!!! Στο δεύτερο χωριό, οι κάτοικοι παράγουν ενέργεια-μεθάνιο (από τις ακαθαρσίες των ζώων) και έπειτα, την χρησιμοποιούν στα νοικοκυριά τους!!!

Νωρίτερα Το 2007, ο ..David είχε ταξιδέψει στο Εκουαδόρ (Ισημερινός), μαζί με ακόμα 5 άτομα (2 διακεκριμένους φωτογράφους (Ollie Chanarin και Adam Broomberg) 1 σκηνοθέτη (Dustin Lynn), 1 παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη (Gabriel Orozco) και 1 εθνο-βιολόγο (Maria Fadiman)!!!
Πιο συγκεκριμένα ο ..David διέσχισε (πεζός αλλά και με βάρκα) την ζούγκλα και τους παραποτάμους του Αμαζονίου (για περίπου 1 μήνα ) με σκοπό να “προβάλει” τις ζημίες που προκλήθηκαν (εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια) από τις Διεθνείς Εταιρείες Πετρελαίου, τόσο στο έδαφος όσο και στους κατοίκους της περιοχής!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το λογότυπο (σε σχήμα Χ) της μικρής-ανεπίσημης Αποστολή του ..David (το 2007) στο Εκουαδόρ (Ισημερινός)!!!
Ο ..David, τελικά, μετά από όλες τις οικολογικές του προσπάθειες, κατάφερε να αναγνωριστεί (2009) και από τον ΟΗΕ!!! Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκε στην κατηγορία των κλιματικών ηρώων!!!(UNEP=United Nations Environment Program)
Στις παρακάτω ιστοσελίδες μπορείτε να δείτε μερικές αναφορές από την UNEP σχετικά με τον ..David de Rothschild!!!

http://www.unep.org/wed/2009/english/content/climateheroes.asp

http://www.unep.org/experts/Default.asp?Page=profiles&ExpertID=430&ShowList=no&eName=David%20de%20Rothschild

http://www.scribd.com/doc/20828192/Tunza-5-1-Melt-Down

Αντιλαμβάνεστε τι είδατε μόλις τώρα;;;
Για να μεταφράσουμε το παραπάνω κείμενο στα Ελληνικά:

Το 2009 βρήκαμε 5 εμπνευσμένους περιβαλλοντολογικούς ακτιβιστές, οι οποίοι τώρα υπάγονται στην ομάδα του UNEP, στην κατηγορία των Κλιματικών Ηρώων.
Για το WED 201O, θα θέλαμε να μας πείτε (ΨΗΦΙΣΕΤΕ)-
Ποιος είναι ο Κλιματικός σας Ήρωας?
Ποιος σας εμπνέει για να κάνετε κάτι θετικό για το περιβάλλον;

Δείτε το παρακάτω Βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:
Clean Up the World Ambassador - David De Rothschild Welcome Message 2009

Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τον ..David, να ευχαριστεί τον κόσμο που τον Ανέδειξε –ψήφισε (μέσω του Clean Up) World Ambassador (Διεθνή Πρεσβευτή) της οικολογίας!!!

Σε προηγούμενο κεφάλαιο (στο 4ο) είδαμε ότι το 2003, (μέσω του περιοδικού Tatler) ο ..David ψηφίστηκε (κυρίως από τις γυναίκες) σαν ο 2ος πιο Hot εργένης σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο!!!
Τον Οκτώβριο του 2007, από το περιοδικό GQ (ευρύτερα διαδεδομένο σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία), ο ..David κέρδισε (με ψηφοφορία από τους αναγνώστες του περιοδικού), τον τίτλο του Περιβαλλοντολόγου της χρονιάς!!!

Η φωτογραφία είναι από την βράβευση του ..David, στις 25 Οκτωβρίου 2007 στο Μόναχο της Γερμανίας!!! (25-10-2007) Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε (από αριστερά προς τα δεξιά) την Ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων εθνών-Waris Dirie, τον Βρετανό ηθοποιό Christopher Lee (τον πιο γνωστό κινηματογραφικό “Κόμη Δράκουλα”), την πασίγνωστη Γαλλίδα ηθοποιό Catherine Deneuve και φυσικά τον “σεμνό” και “ταπεινό” ..David!!! Η παραπάνω φωτογραφία “τραβήχτηκε” στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 (10-2-2008), πριν από μια συνέντευξη τύπου για το φιλανθρωπικό γεγονός με θέμα : “Cinema for Peace” δηλαδή “Κινηματογράφος (αφιερωμένος) στην Ειρήνη”!!! Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια του 58ο (5+8=13) Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βερολίνου, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2008, στην Γερμανία, στην χώρα που ξεκίνησε η οικονομική Αυτοκρατορία της οικογένειας Rothschild, το 1750!!! Πιο συγκεκριμένα, ο Μωυσής Amschel Bauer εγκαθιστάτε στην Εβραϊκή συνοικία της Φρανκφούρτης (σε αυτή την πόλη εδρεύει σήμερα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!!!), όπου και ανοίγει μια επιχείρηση (ανταλλακτήριο νομισμάτων και χρυσού) το 1750!!! Ο γιος του (και μετέπειτα πατριάρχης της οικογένειας Rothschild), Mayer Amschel Bauer (1744-1812), αναλαμβάνει την επιχείρηση του πατέρα του και αλλάζει το όνομα του σε Mayer Amschel Rothschild (Κόκκινη Ασπίδα)!!!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της Τραπεζικής οικογένειας Rothschild, μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο (θα βρείτε δεκάδες ιστοσελίδες και βίντεο)!!!

--------------------------Mayer Amshell Rothschild
Τα λέμε (πρώτα ο ΘΕΟΣ) σύντομα, με το επόμενο ΜΕΡΟΣ 7ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!...........................Αστακός

1 σχόλιο:

  1. Τρομερη οικολογικη προσπαθεια τι να σου πω....Γιουλη εδω!

    Για να αναλυσω ποσο αντι-οικολογικες ειναι οι προσπαθειες που κανει πρεπει να κανω ακομα ενα μπλογκ που να συνοδευει το δικο σου.

    Ενα 8α πω το προγραμματακι που τρεχει τωρα ο φιλος μας ειχε αρχισει με απλους περιβαντολογους αποφοιτους πανεπιστημιων με την χορηγεια των BP kai Shell. Δυο απο αυτους ειναι φιλοι μου ....ο ενας μετα απο 6 μηνες τα παρατησε ολα και εγινε βοσκος σε ενα βουνο και ο Αλλος εφυγε επισΗς απο την πολη και μενει σε ενα χωριο οπου ζει με λιγα και καλα κοντρα σε αυτην την προπαγανδα αλλα σαν αληθινος οικολογος.

    Ο δε πρωτος τα λεφτα που πηρε απο το εξαμηνο διδασκαλιας στο προγραμα τα εφαγε σε ενα παρτυ με τους φιλους του μεσα σε μια νυχτα και εφυγε για τα βουνα στεγνος δουλευοντας σε χωραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή