Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΡΟΣ 5ο : O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

(τα προηγούμενα κεφάλαια μπορείτε να τα διαβάσετε στην αρχική ιστοσελίδα : http://astakotheories.blogspot.com)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David (Mayer) de Rothschild να "κρατάει" τον πλανήτη..στα χέρια του!!! Ο "καλός" ..οικολόγος που θέλει να σώσει τον πλανήτη....

Στο παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..David να είναι ξαπλωμένος ανάμεσα σε κενά πλαστικά μπουκάλια!!!
Μήπως η εικόνα, σας θυμίζει κάτι ή καλύτερα κάποιον..;;
Ο..David μιμείται (με την στάση του σώματός του) τον εσταυρωμένο Ιησού Χριστό!!! Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε το έντονο φως που πέφτει στο κεφάλι του (φωτοστέφανο), έχει απλωμένα τα χέρια του (σταύρωση) και τέλος ενώνει χαμηλά τα πόδια του (σαν να είναι καρφωμένα από ένα καρφί)!!!
Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά, τα χέρια του, δεν είναι "καρφωμένα" από καρφιά και οι παλάμες "κοιτάνε" προς τα μέσα!!! Αυτή η λεπτομέρεια σώζει τον ..David, από να τον κατηγορήσει κάποιος για βλασφημία, αφού αν κάποιος τον κατηγορήσει, εκείνος θα επικαλεστεί αυτήν την λεπτομέρεια και θα πει επίσης ότι κάποιοι φαντάζονται διάφορα, αφού αυτός απλά φωτογραφήθηκε μέσα στα πλαστικά μπουκάλια για να διαφημίσει την θαλάσσια αποστολή του (Plastiki)!!!

Που αποσκοπεί ο ..David με την παραπάνω φωτογράφηση:
1.περνάει το "μήνυμα" στους οπαδούς του, ότι δηλαδή είναι ο μεσσίας που περιμένουνε και 2.Απομακρύνει τους εχθρούς του, αφού κάθε λογικός ερευνητής θα αποκλείσει την πιθανότητα ο ..David να είναι ο Αντίχριστος, αφού θα σκεφτεί ότι ο αληθινός Αντίχριστος δεν θα αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο!!! (αντίστροφη ψυχολογία)!!!
Η παραπάνω φωτογραφία εμφανίστηκε για πρώτη φορά (στις 11-10-2009) στην παρακάτω ιστοσελίδα : http://www.guardian.co.uk/environment/2009/oct/11/sailing-plastiki-david-de-rothschild

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να ποζάρει με φόντο έναν χάρτη!Στο χάρτη διακρίνετε ένα ψάρι -Ιχθύς σύμβολο ..του Ιησού Χριστού!!!

Ως τώρα έχουμε αναφερθεί (στα προηγούμενα κεφάλαια) στην τελευταία (σε εξέλιξη) 2η επίσημη Αποστολή του ..David με τίτλο: Mission 2 –message in the bottle (Αποστολή 2-Μήνυμα σε μπουκάλι)!!! Το πραγματικό "μήνυμα" που υπονοεί ο ..David, σας το έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενα κεφάλαια (συμβολικό ταξίδι προς το ναό του Σολομώντα)!!!
Ας πούμε μερικά λόγια και για την 1η επίσημη Αποστολή του ..David με τίτλο: Mission 1- Top of the word (Αποστολή 1-Στην κορυφή του κόσμου)!!! Αυτή η αποστολή, υποτίθεται ότι ονομάστηκε έτσι, διότι διεξήχθη στον βόρειο πόλο, δηλαδή στην κορυφή του πλανήτη, όμως το αληθινό νόημα είναι, το επίσημο ξεκίνημα "αναρρίχηση" του ..David στην κορυφή του κόσμου, δηλαδή στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσίας!!!

Ας δούμε πως ξεκίνησαν όλα (κατά την άποψη του ..David)
Ο ..David (αναφέρει ο ίδιος) ότι πάντα ήταν ένα υπερκινητικό παιδί και είχε μια έμφυτη τάση για περιπέτειες!!! Από μικρό παιδί, οι γονείς του τον έψαχναν συνέχεια και αναρωτιόντουσαν : "που χάθηκε πάλι ο Dave;;"!!! Ο αδελφός του, o Antony (ένας μουσικός εκδότης με βάση το Λονδίνο) αναφέρει για τον ..David: "είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας που του αρέσει να ρισκάρει την κάθε στιγμή, έχει δοκιμάσει αλεξιπτωτισμό ελευθέρας πτώσεως, bungee jumping, ανεμόπτερο, καγιάκ, κ.λπ. ".
Το 2004 ο "ονειροπόλος" ..David (ψάχνοντας για την μεγάλη περιπέτεια) "προσκαλέστηκε" να συμμετέχει σε μια εξερευνητική, οικολογική αποστολή στην Ανταρκτική (Νότιος Πόλος)!!!
Αφού ταξίδεψε για 58 μέρες τελείωσε το ταξίδι του, τον Ιανουάριο του 2005!!! Ενθουσιασμένος από αυτήν του, την περιπετειώδη και συνάμα οικολογική εμπειρία του, αποφασίζει να οργανώσει την δική του οικολογική αποστολή στην Αρκτική (Βόρειος Πόλος) με την ονομασία : Mission 1- Top of the word!!! και αποφασίζει επίσης να ιδρύσει (τον Απρίλιο του 2005) την δική του διαδικτυακή οικολογική οργάνωση (Adventure Ecology) για να την προβάλει!!! ο ..David, αναφέρει πιο συγκεκριμένα:
"Έβαλα μια αγγελία σε ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό χώρο στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, όπου ζούσα τότε, και κάλεσα τα παιδιά για να συνδεθούν με το δικτυακό τόπο έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκστρατεία μου, ζωντανά και παράλληλα να διευρύνουν τις γνώσεις τους, για την Αρκτική (βόρειος πόλος). Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μου αποστάλθηκαν 400 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια πραγματικά εντυπωσιακή ανταπόκριση! Έτσι από εκείνη την στιγμή, γεννήθηκε το Adventure Ecology (Οικολογική Περιπέτεια) "!!!

Στην φωτογραφία βλέπετε το τηλεοπτικό σήμα του Adventure Ecology!!! Ένα τεράστιο ΑΛΦΑ ή καλύτερα μια Πυραμίδα που "επισκιάζει" τον πλανήτη μας!!!

Τι μας λέει με λίγα λόγια ο ..David, ότι εντελώς..τυχαία δημιούργησε την εταιρία του…..του κατέβηκε η ιδέα εβρισκόμενος στην ..Αυστραλία!!!
και προσθέτω και εγώ, ότι και ο ..David, εντελώς..τυχαία, θα "Αναρριχηθεί " στην κορυφή της Παγκόσμιας Εξουσίας!!!


Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:
Adventure Ecology

Στο παραπάνω βίντεο είδατε το διαφημιστικό τρέιλερ του Adventure Ecology!!! Καλό θα ήταν να το ξαναδείτε, προσεκτικότερα αυτή την φορά (παγώστε το βίντεο στα 20 δευτερόλεπτα ), ίσως δείτε κάτι περίεργα σχήματα..)!!!

Η 1η (επίσημη) Αποστολή (που σχεδιάστηκε το 2005) ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου του 2006 από την ..ΡΩΣΙΑ (Ακρωτήριο Arctechesky)!!! O ..David, αφού διέσχισε με έλκηθρο (αλλά και ..με τα πόδια) τον παγωμένο Αρκτικό Ωκεανό, κατέληξε μετά από 100 μέρες στον Καναδά!!! Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Απριλίου του 2006, ο ..David με την ομάδα του (2 άντρες, 1 γυναίκα και τα 16 σκυλιά-οδηγούς τους) φτάνουν στο Βόρειο Πόλο!!! Η Αποστολή τελειώνει στις 7 Ιουνίου του 2006, καταλήγοντας (μετά από περίπου 100 μέρες κοντά στα σύνορα Καναδά-Γροιλανδίας (Ellesmere island)!!!

Δείτε και το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο :
Adventure Ecology Mission 1

Το ερώτημα που τίθεται (από τα παραπάνω) είναι, γιατί άραγε o ..David επιλέγει την Ρωσία για αρχή της 1ης επίσημης Αποστολής του;;; Μήπως είναι ένα τυχαίο γεγονός ή μήπως όχι;;; (μήπως ο ..David κατάγεται ή έχει γεννηθεί στην Ρωσία και όχι στην Αγγλία, η μήπως όχι);;; Δεν γνωρίζω (προς το παρόν, με σιγουριά) την απάντηση, σας θέτω απλά έναν προβληματισμό!!! Αυτό, που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι η οικογένεια των Rothschild είχε (ιστορικά) στενούς εμπορικούς δεσμούς με την Ρωσία (κυρίως, μετά την ..Κόκκινη επανάσταση των Μπολσεβίκων..)!!!
Ας κλείσουμε (προς το παρόν) εδώ την μικρή παρένθεση για την σχέση ..David-Ρωσίας και ας αναφερθούμε στο τι κατάφερε να κερδίσει άμεσα (ο ..David) μετά το τέλος αυτής της 1ης επίσημης "οικολογικής" Αποστολής του:
1. Ο ..David έγινε ένας, από τα μόλις 42 άτομα, και ο νεώτερος Βρετανός που ταξίδεψε και στους δύο γεωγραφικούς Πόλους!!!
2. Ο ..David κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερης διέλευσης των πάγων της Γροιλανδίας!!!
3. Ο ..David είχε κατάφερε ήδη (2005) να είναι ένας, από τα μόλις 14 άτομα που κατάφεραν να διασχίσουν την ήπειρο της Ανταρκτικής (Νότιος Πόλος)!!!


David (Mayer) de Rothschild, o "ήρωας" των Πόλων!!!
Μην λησμονείτε και το σήμα της πολικής Αρκούδας, που έχει στο μπουφάν του..θυμηθείτε ότι την Αρκούδα την συναντήσαμε (σε προηγούμενο κεφάλαιο) και στην σημαία της Καλιφόρνιας, καθώς και στο βιβλίο του (Live Earth)!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την Πολική Αρκούδα με την οποία ταυτίζετε (συμβολικά) ο ..David!!! βλέπετε πάνω από την Αρκούδα το σύμβολο Ν (North Pole-Βόρειος Πόλος)!!! Το σύμβολο Ν το συναντάμε και στον οικογενειακό τραπεζικό Όμιλο NM ROTHSCHILD & SONS!!!
Προσέξτε την παρακάτω φωτογραφία, από την προσευχή στο ειδώλιο της "μάνας γης", στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι όλων των θρησκειών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ο "πράσινος" Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνετε καθαρότερα το πρόσωπο του Ορθόδοξου Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης, να συμπροσεύχεται μπροστά στο ομοίωμα της Γαίας!!! Αυτό το Διαθρησκειακό Περιβαλλοντικό συμπόσιο πραγματοποιήθηκε το 2007 (1 περίπου χρόνο μετά το ταξίδι του ..David στην περιοχή) στην Γροιλανδία, όπου οι εκπρόσωποι των Δώδεκα μεγαλυτέρων θρησκειών, προσευχήθηκαν (στον ίδιο χώρο και χρόνο!) για τη σωτηρία του Βορείου Πόλου και των παγετώνων του!!!
"Μαϊτρέγια" ή "Μητρόγαιος" ή "Μητέρα Γαία" ή "Θρησκεία της Λατρείας της Γαίας", με κέντρο στη δύση το θεοσοφικό Tara Center ή Tera Center "Κέντρο της Γαίας" στο Λονδίνο!!!
Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το 1977-1978, ξεκίνησαν οι φήμες ότι ένας μεγάλος πνευματικός "Διδάσκαλος" θα εμφανιστεί στο Λονδίνο και θα σώσει την ανθρωπότητα!!! Οι οπαδοί του τον ονόμασαν "Ο Μαϊτρέγιας"!!! Φυσικά, δεν εμφανίστηκε κανένας (τότε) "Μαϊτρέγιας"!!! Στις μέρες, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα εντονότερες, αυτές οι φήμες..!!!

===============O "Μεσσίας" ..David ή "Μαϊτρέγιας"!!!
Στο σημείο αυτό, θα διακόψουμε εδώ, την επικοινωνία μας και θα επανέλθουμε με το επόμενο ΜΕΡΟΣ 6ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

26 σχόλια:

  1. πρωτον πιθανον ολα αυτα που αναφερεις να ειναι σωστα διοτι οι ενδειξεις ειναι πολυ σοβαρες , και δευτερον συγχαρητηρια για τον χρονο που ξοδευεις.Να να εχεις ομως παντα στο νου σου οτι ειναι πολυ πιθανον,οταν θα ληξει η περιοδος που θα λειτουργει σαν λυκος να τον συλλαβουν και να τον πανε στο παγκοσμιο δικαστηριο οπου θα κρινεται η ζωη του. Αν αποφασισουμε θανατος τοτε νικαει ο διαβολος(φθονος=εκδικηση βλ. ταινια seven).Αν αποφασισουμε συγχωροχαρτι τοτε νικαει ο χριστος που κανουμε πραξη το θελημα του(συγχωρεστε τους εχθρους σας,βλ.καινη διαθ.) Αν αγαπαμε σαν τον χριστο και συγχωραμε σαν τον ΘΕΟ τοτε θα νιωσουμε την θεωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ανώνυμε μιλάμε για τον αντίχριστο... Διάβασε λιγο τις γραφές και θα καταλάβεις... Τι μου λες τωρα...? Έχουμε το δικαίωμά να συγχωρέσουμε τον αντίχριστο ή οχι?? Το έκπτωτο άγγελο κτλ?? Και ποιος σου είπε οτι θα γίνουν έτσι τα πράματα..θα τον παμε δικαστήριο???----> Ποια γραφη διαβάζεις και τα είδες αυτα???

    ΣΗΜ. Για τον Μaytreya είπε ήδη o B Creme ότι έχει κανει την εμφανιση του και έδωσε την πρωτη του συνέντευξη στα Media της ΑΜΕΡΙΚΗΣ.. οχι σαν Μαιτρεγιας αλλα σαν ενας άνθρωπος με αλλο όνομα ωστε να μη προδοθεί απο το όνομα και ο κοσμος να τον ακολουθήσει εξαιτίας αυτων που λεει και οχι επειδή ειναι ο Μαιτρεγια. Αν είδες... ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ... οπότε δε νομίζω Maytreya και David να συμπέφτουν.. Ο David εχει δώσει του κόσμου τις συνεντεύξεις... Προσοχη στην έρευνα... Τα εξετάζουμε ολα!!! δεν απορρίπτουμε οτι δεν βολεύει το συμπέρασμα που θέλουμε να βγάλουμε..αν το κάνουμε αυτο κατα 99% θα είμαστε λάθος(φιλικά τελείως) Καλη συνεχεια. Καλη δυναμη! Και ο Θεος μαζι μας!

    Αν κάποιος θέλει να το συζητήσουμε παραπάνω: smorion@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλοι μου(ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1 και ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2)!!!
    Φίλε ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2, θα συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι δεν θα γίνει κανένα ανθρώπινο δικαστήριο, για τον Αντίχριστο!!! Όμως δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι το Πρώτο θηρίο θα τραυματιστεί από ένα "μαχαίρι", όμως θα ζήσει!!! Αύτό είναι ένα γεγονώς που αναφέρετε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη!!! Αυτό το γεγονώς μπορεί να είναι συμβολικό η κυριολεκτικό ή και τα δύο!!! Αν υποθέσουμε ότι πρόκειτε για πραγματικό γεγονώς, τότε το ερώτημα είναι, ποιος θα τραυματίσει το "θηρίο";; θα είναι κάποιο στημένο γεγονώς ή όντως κάποιος θα προβεί σε αυτήν την πράξη(θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει τον Αντίχριστο);; Ας πάρουμε την περίπτωση, ότι όντως κάποιος παλαβός "θα επιτεθεί" στον Αντίχριστο και θα τον τραυματίσει, τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι να εκπληρώσει τις Προφητείες, δηλαδή αυτή η πράξη δεν θα σταματήσει τον Αντίχριστο, αλλά ίσα ίσα θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον σκοπό του!!! αφού θα κερδίσει περισσότερο την συμπάθεια του κόσμου!!! ΜΟΝΟ υπό αυτήν την έννοια θα μπορούσα ίσως να συμφωνήσω και με τον Ανώνυμο 1!!!

    Όσο για το δεύτερο θέμα (Maytreya), θα πρέπει να σου επισημάνω ότι ο B Creme (που έχει αυτοχρισθεί εκπρόσωπος του Maytreya), έχει πεί πολλά ψέματα (στο παρελθόν)!!! π.χ. Μας έχει δείξει παλιότερα (μια φωτογραφία του υποτιθέμενου Maytreya, από την Κένυα) και αργότερα αναφέρει ότι τον Maytreya, o κόσμος θα τον αντιληφθεί μόνος του!!! Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:"όταν δείτε έναν άνθρωπο να διδάσκει κάποιες νέες ιδέες για την ανθρωπότητα, τότε αυτός θα είναι ο Μαιτρέγιας"!!! To 2008 ελεγε, ότι όλος ο κόσμος θα δεί στην τηλεόραση τον Μαιτρέγια, αυτό δεν συνέβει Ποτέ!!! Ο B Creme έλεγε ψέμματα τότε;; Όχι ακριβώς, ο B Creme είπε απλά την μισή αλήθεια, αφού ο David (Mayer) de Rothschild εμφανίστηκε ένα χρόνο νωρίτερα (2007) στην συναυλία LIVE EARTH, που προβλήθηκε (την ίδια στιγμή) απο τα μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως και παρακολούθησαν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια κόσμου!!!
    Έτσι και τώρα, ο B Creme (ένας από τους πολλούς "ψευτοπροφήτες" του Αντιχρίστου), μας λέει ότι ο Μαιτρέγιας εμφανίστηκε τώρα στην Αμερική σε "μία συνέντευξη" και μάλιστα μίλησε για θέματα οικολογίας και Ειρήνης!!! Η αλήθεια έιναι ότι ο ..David, που βρίσκεται εδώ και καιρό στην Αμερική (Καλιφόρνια-Σαν Φρανσίσκο), έχει δώσει (όχι μία) αλλά πολλές συνεντεύξεις, στις οποίες διδάσκει "οικολογία" και προς το παρόν, δεν αναφέρετε άμεσα για θέματα ειρήνης!!! Καλό είναι να κατανοήσετε ότι ένας οικολόγος είναι έκ φύσεως ειρηνιστής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλή προσπάθεια Νίκο Αναστασοπουλε,..θα δείξει.
    το πρώτο θηρίο(πληγωμένο) ίσως είναι η ¨ προσπάθεια που θα αποτύχει" κατα τον Λεοντιο μοναχό Διονυσιατη, αναφερόμενος στην εγκαθίδρυση της βασιλείας του αντίχριστου.Δες το στο www.imdleo.gr ίσως σε βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Ανανία, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα!!! όμως υπάρχουν πολλοί άλλοι πνευματικοί άνθρωποι, που ισχυρίζονται ότι ζούμε ήδη στην εποχή του Αντιχρίστου!!! Δεν θα σε πάω μακρια, ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα που με προτρέπεις να διαβάσω (Παϊσιος περί Αντίχριστου και 666): http://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/04_Taytotites.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε Νικο θα ήθελα πρώτα τη γνώμη σου για αυτό http://www.dailygreece.com/2007/10/post_19.php
    και ακόμη να σε ρωτήσω αν γνώριζες ή είχες ακούσει για τον αείμνηστο πλέον γέροντα μας Ευσέβιο Βίττη
    http://www.eusebiosvittis.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Νικο ειμαι ο ανώνυμος 2. Σάββα με λένε. Λοιπον οσον αφορά αυτο που ειπες και συμφώνησες με τον Ανώνυμο 1 να σου πω απλά πως οτι είναι γραμμένο να γίνει, θα γίνει... Δε παν να χτυπιόμαστε εμεις να μη γινει.. Και θα γινει γιατι την αποκάλυψη ξέρουμε οτι ο Θεος Επέτρεψε στον Ιωαννη να δει τα μελλούμενα. Και Ο Θεος ΞΕΡΕΙ τα μελλούμενα... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΙΚΑΣΙΑ! Ο Θεός ως άχρονος που είναι βλέπει με τα ίδια του τα μάτια αυτα που θα γίνουν... όποτε οτι και να πουμε εμεις θα γινουν.

    Για τον Creme εσυ ο ιδιος απλα φασκεις και αντιφασκεις. Απο τη μια λες οτι ο Creme λεει πολλα ψέματα και εχει πει παρα πολλα στο παρελθόν...(και συμφωνώ μαζι σου) Εφόσον ισχυρίζεσαι κατι τέτοιο πως τοτε τον αποκαλείς ψεύτη ή οτι λεει μισή αληθεια οταν λεει κατι ημιαληθες οπως λες για την εμφανηση του Maytreiya στην τηλεοραση το 2008 ενω στην ουσια εμφανίστηκε το 2007, και Θεωρείς αληθή την δήλωσή του οτι εμφανίστηκε στη τελεοραση στην Αμερικη πριν λιγες μερες? Πως ξεχώρισες ποιο ειναι αληθεια και ποιο ειναι ημιαληθες? Μήπως οπως βολεύει την θεωρία μας??

    Για την ιστορικη αληθεια να πω πως ο Creme δεν είπε οτι θα μεφανιστει ο Maytreiya to 2008 αλλα απο το τελος του 2008 και μετα θα εμφανιζεται ενα αστρο στον ουρανο και σε διαφορες περιοχες της γης για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα εως οτου κανει την εμφανηση του ο Maytreiya. (Απλα να πω οτι το αστρο ισχυριστηκαν οτι το ειδαν πολλοι(πλανεμενοι και φαντασμένοι κατ εμε))... Δεν επιτιθομαι ετσι?? Συζήτηση κανω... Φιλικα και με πολυ αγαπη. Απλα να ξεδιαλύνω και εγω... Σαββας

    Υ.Γ. Χριστιανος Ορθοδοξος ειμαι και σε καμιά περίπτωση φαν του Μετρεγια ή του Creme και της υπόλοιπης διαβολοπαρεας.. Απλα τυχαίνει να εχω κανει αρκετή έρευνα και εγω στο θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=KzKFnWpPpdM&feature=channel

    David de Rothschild on Alex Jones Show

    Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Devid o Alex Jones του τα χώνει κανονικά για την απάτη της όλης πράσινης κίνησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Ανανία, ο γέροντας Εφραίμ, μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου!!! όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλάνθαστος!!! Εκφράζει απλά μία αποψη (που μπορεί να αποδειχθεί σωστή μπορεί και όχι)!!! Σίγουρα μια άποψη απο έναν καλόγερο έχει μεγάλη βαρύτητα, όμως δεν σημαίνει ότι και οι καλόγεροι μερικές φορές δεν κάνουν λάθη!! Άλλωστε και αυτοί άνθρωποι είναι!!!Σίγουρα κρατάμε στην άκρη του μυαλού μας,τα λόγια του γέροντα εφραίμ και κάθε άλλη σχετική άποψη!!! Να ξέρεις πάντως πως ερευνούμε τα πάντα!!! και ο καθένας (μόνος του) καταλήγει στα συμπεράσματα, που του στέκουνε πιο λογικά!!! Σίγουρα, ο ίδιος ο χρόνος θα δείξει..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Σάββα,καλησπέρα!!! Δεν διαφωνώ μαζί σου, στο ότι ο Ιωάννης λέει το μέλλον!!! Το θέμα είναι, εμείς να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει να μας πει!!! Έγω, δεν είμαι "Ιωάννης" και γι'αυτό θα αρκεστώ μόνο σε υποθέσεις ή καλύτερα θεωρίες ..συνομωσίας!!! όσο για τον Creme, (και έχεις δίκιο) δεν το θεωρώ καθόλου αξιόπιστο άτομο, σε ότι λέει και πράττει,άσχετα αν συμπτωματικά μπορεί (κάπου να ..πέσει μέσα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Σάββα, θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί ο ..David, πάει να δώσει συνέντευξη σε έναν πολλή γνωστό συνωμοσιολόγο (Alex Jones), και μάλιστα κάνει ένα τεχνικό λαθος σχετικά με την θέση των πλανητών;;; Μήπως για να μας παραπλάνήσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Soy exw nea
    www.youtube.com/watch?v=J_p_eQ--Scg
    des ta ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το έχω ήδη υπόψιν μου, σ' ευχαριστώ, πάντως για την πληροφορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε νικο το φιλαρακι σου ξεκίνησε το ταξιδακι του

    http://gforvendeta.blogspot.com/2010/03/blog-post_6651.html

    panos(hellas.dp@hotmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε Νικο κα8ε μερα μπαινω να δω αν εχεις γραψει κατι καινουργιο.
    Ειμαι η Ανωνυμη της 8 φλεβαρη και με λενε Γεωργια.

    Εχω να προσθεσω ( μπορει γνωστο σε ολους ) οτι Τον Σεπτεμβρη ετοιμαζεται να λειτουργησει χριστιανικα Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με την αρωγη ανθρωπον οπως η κυρια χιλαρυ κλιντον???? και αλλοι απο τον στενο κυκλο του Ομπαμα ...επισης εχει χτιστει ο τριτος τοιχος του ναου του Σωλομοντα και ειναι ετοιμα ολα τα σκευη των τελετων τους. Ακομα Μεχρι το τελος του 2011 ο στρατος η αστυνομια και μια μεριδα καρτικων υπαλληλων της ευρωπης θα εχουν τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες e-id cards ...μεχρι το τελος του 2012 ευλπιστουν να τις εχουν ολοι. (Eu news )

    Τελος η φεντεραλ ΜΠανγκ εχει προειδοποιησει την Αμερικη πριν 4 μηνες οτι αν σε 16 μηνες δεν δεχτουν η οικονομια της Αμερικης να περασει ολοκληρωτικα στο διεθνες νομισματικο ταμειο θα καταστραφει η οικονομια τους.

    Ενα τελευταιο και φευγω απο τα ματια σας ...
    Ενας τροπος για να στηθει ο ναος του ισραηλ ειναι να αποσπασθει η δυναμη των μουσουλμανων. Της οποιας η μεγαλυτερη βρισκεται( συγκεντρωτικα τουλαχιστον ) αυτη την στιγμη στην Τουρκια... Ομως με την αρωγη των αγαπητων Κινεζων αυτο λυνεται ... Οι κινεζοι λοιπον επεκτατικα εχουν βαλει το ματι στην τουρκια... Οποτε αν παρακολουθησουμε τα διεθνη μεσα ΄΄ενημερωσης΄΄ συντομα θα δουμε μια τουρκια να χωριζεται αναμεσα σε μια χριστιανικη λειτουργια στην Αγια Σοφια και ταυτοχρονα να βαλεται απο την αλλη μπαντα απο την Κινα και ισως και απο το Ισραηλ μεσο του Ναου. Αν δε παραχωριστει και στους αρμενιους ενα κομματι της Τουρκιας μιλαμε για τον απολυτο διχασμο στην γειτονικη Χωρα...
    Συμφωνα με προφητειες τι 1/3 θα σκοτωθει το 1/3 το 1/3 θα γινουν χριστιανοι (οι αρμενοιοι ειναι ) και το 1/3 θα παει στην κοκκινη μηλια.

    Το παραπανω συμπερασμα προερχεται απο τα διεθνη μεσα ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιβεβαιώνω, την πληροφορία που έδωσε ο φίλος vendeta!!! o ..David ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο το θαλάσσιο ταξίδι του, για την ..Αυστραλία (διάρκειας περίπου 100 μέρες)!!! για πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: theplastiki.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δείτε σε μερικές ιστοσελίδες πως διαφημίζετε ήδη το ταξίδι του ..David (στην Ελλάδα)

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=264104&dt=16/04/2009

    http://www.e-typos.com/content.aspx?catid=14&cid=4122

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4566319&ct=2

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4563683&ct=2

    http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/267101.html

    http://www.sportgate.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=46375&Itemid=1

    http://www.ecocity.gr/main.php?cat=63&art=1461

    http://aktofylakas.blogspot.com/2010/03/blog-post_2266.html

    http://www.bno.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4376:2010-03-22-14-12-34&catid=46:latest-news&Itemid=150


    δείτε το παρακάτω άθρο (στα Ελληνικά) σχετικά με την λειτουργία της βάρκας "Plastiki"

    http://users.lak.sch.gr/giannouleask/Ergasies%20techn%20a.htm


    και αυτό είναι μόνο η ..αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα...απο τωρα. Με λενε Γιουλη και παρακολουθω την ιστορια σου λιγο καιρο τωρα.
    Την οικογενεια την ηξερα απο παλια ...Ο Μικρος μου ειχε διαφυγει...Ετσι με το που σε διαβασα εψαξα κανα δυο μερες για τον τυπο.

    Τα βρηκα λιγο σκουρα στην αρχη... Πολυ λιγες αναφορες και μονο σε ξενο τυπο. Αν 8υμαμε καλα ουτε 3 σελιδες δεν γεμισε αποτελεσματα.

    Μπηκα σημερα Λογο επετειου... ετσι για το γαμωτο....

    Τα αποτελεσματα στην αναζητηση ηταν χιλιαδες.

    Εχω παθει ζημια. Αρθρα απο τον ειδησιογραφικο τυπο ολου του κοσμου.

    Τι αλλο να πω...τα λογια ειναι περιτα ...σιγουρα αυτο το ταξιδι θα φτασει στα αυτια ολων.

    Αμοιροι Ακτιβιστες, αμοιροι λαοι υπο τον κλοιο, αμοιροι αγωνιστες,,,,σας εφαγε μια πλαστικι Βαρκα και σβησατε στο κυμα της σιωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περισσότερα για το ταξίδι του ..David :

    24/3/2010 Απο το δελτίο ειδήσεων του ALPHA TV!!!
    http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=92&news_id=41273

    SKAI TV
    http://www.skai.gr/articles/news/environment/Άνοιξεπανιάτοκαταμαράνπουφτιάχτηκεαπόμπουκάλια/

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
    http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=111226

    Το Σάββατο 27/3/2010 στις 20:30 (Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ) ...ανοίξτε (για μια ώρα) όλα τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας!!!!! Για να λάβουν (οι νεοεποχίτες) το κατάλληλο μήνυμα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχω ενημερώσει φίλους και συγγενείς μου για όλα όσα γράφεις.Τους τα έχω δώσει σε εκτυπώσεις! Αν όλα αυτά δεν ισχύουν, τότε θα γίνω " ρεντίκολο" στα μάτια τους! Πίστεψέ με όμως, εύχομαι να γίνω και να μην ισχύουν !!! Γιατί δεν θέλω να είναι η γενειά μας αυτή που θα τα βάλει με τον αντίχριστο!! ΥΓ : θα έχει κάποια σχέση ο david με την ολυμπιάδα στο Λονδίνο? Σε ευχαριστώ !chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To ίδιο έχω κάνει και εγώ!!! Μακάρι να κάνω λάθος!!! ο χρόνος θα δείξει!!! Πάντως καλού κακού να είμαστε έτοιμοι!!!

    Σίγουρα, η οικογένεια Rothschild (λόγω του ότι ανήκει στις πιο ισχυρές και αξιοσέβαστες οικογένειες στην υψηλή Αγγλική κοινωνία), θα λάβει δωρεάν προσκλήσεις από την Αγγλική κυβέρνηση (για την έναρξη και λήξη των αγώνων)!!! το θέμα είναι αν θα επιλέξει ο ..David να πάει;;; Ειλικρινά, δεν γνωρίζω!!! το πιο πιθανό και λογικό είναι να βρίσκετε εκεί, αρκεί βέβαια να επιτρέψουν οι διεθνείς συγκυρίες να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://en.wikipedia.org/wiki/David_Mayer_de_Rothschild
    31 ετων ο David αδερφε Νικολα αρα το 2012 33.
    Σιγουρα αυτος θα ειναι ο παγκοσμιος βασιλιας που θα μας βαλουν να μας διοικησει εμας τα goim τους ανθρωπους. Ανατριχιλα με πιανει.Πρεπει ομως να ειμαστε ετοιμοι. Τα γεγονοτα τρεχουν. Συγχαρητηρια για την δουλεια σου και τις πολυ σοβαρές πληροφοριες που δινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αδελφέ Νικολαε, εντόπισα το παρακάτω ιστιολόγιο που προβάλει την ερευνά σου και προσθέτει και επιπλέον στοιχεία
    http://aprogrammatista.blogspot.com/p/david-mayer-de-rothschild.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ενδιαφέρον!!! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που συμμερίζονται και άλλοι φίλοι, τις ανησυχίες μου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αδερφια μου δημιουργησα ενα βιντεο για να προσπαθησω με την ελαχιστη ικανοτητα μου να δωσω και εγω κατι μηπως και αγγιξω καποια ψυχη και ανοιξει εστω και ενα ζευγαρι ματια.αν το βρειτε ενδιαφερον δωστε το και αλλου.
    http://www.youtube.com/watch?v=UKG3T73JWfg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φιλε νικο σου ευχομαι καλησπερα αλλα θα ηθελα να διαφοροποιηθω λιγο απο την σκεψη σου...θα σου αναφερω 2-3 πραγμματα και θα ηθελα πραγματικα να τα κοιταξεις. κατ αρχην σε μια ερευνα που ειχε σαν αφορμη το προσωπο το οποιο ψαχνουμε(αντιχρηστος),εφτασα σε καποιες βιβλικες αρχες οπως το οτι αυτο το προσωπο θα προερχεται απο την φυλη των "δαν" οι οποιοι θεωρουνται χαμενοι απο τον χρονο φυλη και διασκορπισμενοι στην τωρα ρωσια.θα γινει πολεμος μεταξυ των γωγ και των μαγωγ (3ος παγκοσμιος)και η φυλη των γωγ ειναι κατα τον ισιοππο η φυλη των σκηθων η οποια εξελιχτικε στους σημερινους ευρητερα καυκασιους λαους.στην προσφατη εμετικη ταινια του λαρς φον τριερ "αντιχρηστος" υπαρχουν 2 εντωνα συμβολικες σκηνες.α)οταν σκοτωνεται το μωρακι κρατωντας ενα αρκουδακι στα χερια του β)οταν πηγαινει το ζευγαρι στην φυση οπου συναντουν μια αρκουδα και μετα ξεκιναει ολο το κακο.η ρωσια συμβολιζεται και αναφερεται σαν την κοκκινη αρκουδα.... στην ρωσικη γλωσσα η αρκτος λεγεται (meedviz )και ο προεδρος της ρωσιας μεντβεντεφ δηλαδη μεντβεντεφ σημαινει αρκτος
    ψαχνωντας ολα αυτα τα στοιχεια αρχισα να ψαχνω την αριθμολογια καποιον ονοματων και βρηκα τα εξης περιεργα που θα σου παραθεσω....
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ:2710=ΔΙΑΒΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΣΑΜΑΗΛ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ=ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ
    συνεχιζωντας να πειραματιζομαι εγραψα..
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ (το μεσαιο ονομα του μενβεντεφ)
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ:1453!!!!!(αλωση της πολης)=ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ=Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ
    συνεχισα τον πειραματισμο....
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΜΕΝΒΕΝΤΕΦ:1431=ΕΛΚΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΙΣ=ΕΣΤΙΝ Η ΜΥΗΣΙΣ=Ο ΠΥΡΗΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ=ΤΙΤΑΝΕΣ ΕΣΤΙΝ
    αγαπητε νικο θαυμαζω τον χρονο που αφιερωνεις για να ανοιξουμε τα ματια μας θα περιμενω με αγωνια την δικη σου ερευνα στα στοιχεια που χονδρικα σου εδωσα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε ενδιαφερουν και εσενα οπως και ολους τους φιλους εδω μεσα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή