Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΜΕΡΟΣ 8ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον κουστουμαρισμένο ..David (Mayer) de Rothschild!!!
Το περιοδικό Esquire (το 2008), κατέταξε τον ..David στους 10 πιο καλοντυμένους άνδρες του πλανήτη!!!
Αναλυτικά :
Lupe Fiasco – Αμερικανός Ράπερ
Christian Bale – Ηθοποιός (υποδύθηκε τον ..Batman)
Fabio Capello – Προπονητής ποδοσφαίρου
Stuart Rose – Ιδιοκτήτης της εταιρίας Marks and Spencer
Jeremy Paxman – Τηλεπαρουσιαστής
Barack Obama - Πολιτικός (Πρόεδρος των ΗΠΑ)
Prince Michael of Kent – βασιλικό μέλος
David Mayer de Rothschild - περιβαλλοντολόγος
Tobias Meyer – Δημοπράτης της Sotheby's
Lapo Elkann – Ιταλός βιομήχανος

Που μεγάλωσε ο ..David;
O ..David μεγάλωσε στο Λονδίνο, όμως πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας, στα οικογενειακά θέρετρα στην ύπαιθρο!!! Πιο συγκεκριμένα, ο ..David (όπως ο ίδιος αναφέρει) μεγάλωσε στο Αγρόκτημα του θείου και της θείας του (άτεκνοι), στην Αγγλική πόλη Newport Pagnell (καλό είναι να γνωρίζετε ότι σε αυτήν την πόλη, υπάρχει η γέφυρα Tickford, η παλιότερη Μεταλλική γέφυρα του κόσμου)!!! Η πόλη Newport Pagnell ανήκει στην κομητεία του Buckinghamshire, που βρίσκετε στην νοτιοανατολική Αγγλία!!! Καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι Rothschilds διαθέτουν πολλά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της κομητείας Buckinghamshire!!! π.χ. Ο (πατέρας του ..David) Ser Evelyn de Rothschild έχει ένα σπίτι (το οποίο λειτουργεί και σαν μουσείο) στο Ascott House, περίπου 46 μίλια βόρεια του Λονδίνου)!!!
Εκεί έμαθε να Ιππεύει Άλογα και κατέληξε να γίνει πρωταθλητής στην Ιππασία (παιδική κατηγορία)!!!
Στο σημείο αυτό καλό είναι να αναφέρουμε ότι η οικογένεια των Rothschilds, έχει μεγάλη παράδοση στην Ιππασία, με πολλούς τίτλους και διακρίσεις!!!
Πιο συγκεκριμένα, το 1832 , ο Βαρόνος James Mayer de Rothschild (1792-1868) ιδρύει στάβλους ιπποδρομίας, στο κτήμα του, που βρίσκετε στην τοποθεσία Ferrières (στην Γαλλία)!!! Στις μέρες μας, οι Rothschilds διαθέτουν (σε Αγγλία, Γαλλία, Αυστρία, αλλά και σε άλλες χώρες) από τους καλύτερους στάβλους Ιπποδρομίας του κόσμου!!!
Με την ευκαιρία, να αναφέρουμε ότι οι Rothschilds, διαθέτουν πολλά Κάστρα-Αρχοντικά και Αμπελώνες (σε πολλά μέρη του πλανήτη)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το οικόσημο της οικογένειας Rothschild!!! Κάτω από την Aσπίδα γράφει το ρητό της οικογένειας : “Concordia, Integritas, Industria”, δηλαδή “Αρμονία, Ακεραιότητα, Βιομηχανία”
Η οικογένεια των Rothschilds, κυρίως λόγω της τεράστιας οικονομική τους επιρροής (δύναμης), κατάφεραν να αποκτήσουν πολλούς Βασιλικούς Τίτλους Ευγενείας!!! Πολλοί συγγενείς του ..David, κατείχαν (και κατέχουν και στις μέρες μας) Βασιλικούς Τίτλους Ευγενείας (Όπως Ιππότες, Βαρόνοι και Λόρδοι)!!! Ο πατέρας του ..David έχει τον τίτλο του “Sir” (Sir Robert Evelyn de Rothschild ή πιο γνωστός σαν Sir Evelyn de Rothschild)!!!
O ..David είναι (απευθείας) απόγονος του Nathan Rothschild Mayer (1777-1836), ο οποίος (εκμεταλλευόμενος την μεγάλη κρίση του Αγγλικού Χρηματιστηρίου, μετά την μάχη του Βατερλό), κατάφερε (σε μια μέρα) να εξαγοράσει τις σπουδαιότερες μετοχές του χρηματιστηρίου και να γίνει ο πιο πλούσιος άνδρας της Αγγλίας)!!!
Ο ..David είναι (απευθείας) απόγονος του Λόρδου Lionel Nathan de Rothschild (γιός του Nathan Rothschild Mayer), ο οποίος, ήταν ο Πρώτος Εβραίος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που κατάφερε (μετά από αγώνα 11 χρόνων και κόντρα στο τότε Αγγλικό Χριστιανικό Κατεστημένο) να ορκιστεί (μέσα στο Αγγλικό κοινοβούλιο) με Εβραϊκό Όρκο!!!
Άραγε ο ..David θα καταφέρει να ξεπεράσει (σε φήμη) τους απογόνους του;;; Για το καλό της ανθρωπότητας, ας ελπίσουμε πως ΟΧΙ!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε ένα από τα πολλά σύμβολα, που χρησιμοποιεί η Οικογένεια, στις τραπεζικές επιχειρήσεις της!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πέντε βέλη, που είναι ενωμένα στο κέντρο με μια κορδέλα!!!
Τα πέντε βέλη (2 ανάποδες μεταξύ τους πυραμίδες) συμβολίζουν τους πέντε γιους του Mayer Amschel Rothschild, οι οποίοι δημιούργησαν πέντε Τραπεζικά καταστήματα σε πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής ηπείρου :
(*Γερμανία-Φρανκφούρτη, Αγγλία-Λονδίνο, Γαλλία-Παρίσι, Αυστρία-Βιέννη, Ιταλία-Νάπολη)

*το (κεντρικό) Τραπεζικό κατάστημα της Φρανκφούρτης, ανάλαβε ο (γιος) Amschel Mayer von Rothschild (1773 – 1855), μετά το θάνατο του πατέρα του, Mayer Amschel Rothschild (1744-1812)!!!

Το κόκκινο Αστέρι-σύμβολο της (παλαιάς) Σοβιετικής Ένωσης
Το Αστέρι το συναντούμε επίσης στις σημαίες και άλλων χωρών (π.χ. Κίνα, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Τουρκία, κ.λπ.)!!! Το Αστέρι είναι ένα, από τα αρχαιότερα σύμβολα του Εωσφόρου (Σατανά), αλλά (κατά την άποψη μερικών ερευνητών) ταυτίστηκε (μετέπειτα) και με την Τραπεζική Αυτοκρατορία, των αρχικών μελών, της οικογένειας Rothschild (5 Αδέλφια)!!!

Στο σημείο αυτό, καλό θα ήταν να αναφέρουμε μερικά πράγματα για τον (πατέρα του ..David) Sir Evelyn de Rothschild, ο οποίος (τουλάχιστον φαινομενικά) έχει αποσυρθεί (οριστικά το 2004) από τις περισσότερες επιχειρήσεις της οικογενείας (γιατί άραγε ;;) Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι βγήκε στην ..σύνταξη!!!!!! Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Αγγλική Τράπεζα (NM ROTHSCHILD) συγχωνεύτηκε το 2003 (και επίσημα) με την Γαλλική Τράπεζα, του David Rene de Rothschild και δημιουργήθηκε (και επίσημα) ο Τραπεζικός Όμιλος ROTHSCHILD GROUP (Πρόεδρος του ομίλου ορίστηκε ο David Rene de Rothschild)!!!
Ο Sir Evelyn de Rothschild έχει αναλάβει (κατά το παρελθόν) πολλές υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε πολλές εταιρίες της οικογενείας (επίσημες και ανεπίσημες) π.χ. διατέλεσε Διευθυντής (για σχεδόν 18 χρόνια!!! 1977-1994) της εταιρίας De Beers Ενοποιημένα ορυχεία!!! Η παραπάνω εταιρία (η οποία δημιουργήθηκε επίσημα από τον Cecil Rhodes, με την χρηματοδότηση της οικογένειας Rothschild, το 1888) είναι η μεγαλύτερη εταιρία Εξερεύνησης, εξόρυξης και εμπορία Διαμαντιών, παγκοσμίως (σχεδόν μονοπωλεί την παγκόσμια αγορά, με μερίδιο 80%)!!!
Ο Sir Evelyn de Rothschild διατέλεσε Διευθυντής (για σχεδόν 24 χρόνια!!! 1972-1995) της εταιρείας IBM UK Holdings Limited!!! Η IBM δημιουργήθηκε (επίσημα) το 1911, και είναι η Νο1 Εταιρία παγκοσμίως στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών!!! Η Νο2 Εταιρία (Παγκοσμίως) είναι η Hewlett-Packard (HP), η εταιρία σπόνσορας του ..David!!! Να αναφέρουμε επίσης ότι η εταιρία IBM είναι πρωτοπόρα στην τεχνολογία RFID (βιοτσίπ)!!!

Δείτε το παρακάτω Βίντεο (από το YouTube) με τίτλο : IBM RFID commercial- Shopping in the Future as a Chipped Human

Ο Sir Evelyn de Rothschild, εκτός από τις παραπάνω εταιρίες, έχει περάσει και από άλλα σημαντικά πόστα
Όπως : Πρόεδρος –
The Economist (1972-1989),
Πρόεδρος-
British Merchant Banking & Securities House Association (1985-1989), Αναπληρωτής Πρόεδρος- United Racecourses (1977-1994), Διευθυντής-Daily Telegraph,
Το 1968 είχε αναλάβει διευθυντής του Γαλλικού Τραπεζικού ομίλου Rothschild (στο Παρίσι), Συμπρόεδρος της Rothschild Bank A.G. Zurich (1994-2003), κ.λπ.!!!

Ο Sir Evelyn de Rothschild παρουσιάζετε στην Αγγλική Κοινωνία, ως φιλάνθρωπος και άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών!!! Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα ..1977 έως το 1998, Διετέλεσε Πρόεδρος of the Delegacy of St Mary's Hospital Medical School!!! Υπήρξε μέλος του συμβουλίου της Royal Academy of Dramatic Art, διαχειριστής του Shakespeare Globe Trust, κ.λπ.!!!

Λέτε άραγε ο Sir Evelyn de Rothschild, να επέλεξε, μόνο για το φιλανθρωπικό του προφίλ, να γίνει πρόεδρος σε ένα νοσοκομείο και να ασχοληθεί με τις Δραματικές τέχνες (θέατρο και κινηματογράφο);;;
Καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν στενές σχέσεις μεταξύ του Χόλιγουντ και των Αγγλικών Δραματικών σχολών!!! Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες και κινηματογραφικοί παραγωγοί, ξεκίνησαν την καριέρα τους στα θεατρικά και κινηματογραφικά στασίδια της Αγγλίας!!! Πολλές Αμερικάνικες κινηματογραφικές εταιρίες είχαν (και έχουν ακόμα) στενότατους δεσμούς με τις αντίστοιχες Αγγλικές εταιρίες!!!

Ας επιστρέψουμε όμως, στον κεντρικό “Πρωταγωνιστή” της ιστοσελίδας μας, τον ..David!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David, να φοράει γυαλιά!!! Άραγε έχει πρόβλημα με την όρασή του ή τα φοράει (μερικές φορές) για το “ξεκάρφωμα”!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να ποζάρει με τον σκύλο του, τον Smudge (Μουτζούρη)!!!
Μήπως σας θυμίζει κάτι, η παραπάνω εικόνα;
Για συγκρίνετε την πάνω φωτογραφία με την επόμενη..

Για όσους δεν γνωρίζουν, η παραπάνω ταινία με τον τίτλο OMEN (Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ), έκανε πρεμιέρα στις 6/06/2006!!! Πρόκειται για το ριμέικ της παλιάς ταινίας που γυρίστηκε το 1976!!!

Θα πούμε περισσότερα για την συγκεκριμένη ταινία αλλά και για άλλες, στο ΜΕΡΟΣ 9ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

9 σχόλια:

  1. [+]Το συγκεκριμενο συμβολο με τα πεντε βελη παραπεμπει εντονα στο σημα της Ευρω-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ενωσης!!!Μηπως αυτη ειναι η ενωση των 10 κρατων που θα παραδωσουν την εξουσια στο θηριο,και εμας τους χριστιανους σε ανελεητο διωγμο;(Η προπαγανδα εναντιον μας εχει ξεκινησει.Αυτες τις μερες προβαλεται η ταινια"valhalla rising" στην οποια μας κατηγορουν και μας υβριζουν.Μην τους δωσετε τσακιστο ευρο.Μη την δειτε,και διαδωστε το σε γνωστους σας να μην παει κανεις!).Σχετικα με το αστερι που αναφερεις να προσθεσω το εξης:ο ρωσος Αγιος Ιωαννης της Κρονστανδης ειδε σε οραμα του το θολο της Ιερουσαλημ με ενα αστερι επανω,καθως και τον αντιχριστο να φοραει στεμμα με αστερι(βλ.starbucks)!ΠΕΡΙΕΡΓΗ παραμενει η υπαρξη του αστεριου πανω σε ορθοδοξους ναους της Ρωσιας!!!?Παιζει τιποτα με την "ΑΡΚΟΥΔΑ"??[+]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε σε παρακολουθω τακτικα και με μεγαλο ενδιαφερον..η θεωρια σου αν και απιστευτη εχει αρκετες βασεις οποτε συνεχισε να ενημερωνεσαι και να μας ενημερωνεις..περιμενω το 8!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευρω-Μεσογειακή Ένωση
    =EUROMED=
    =EE ROME D = Ευρωπαϊκη Ένωση Ρώμη D;= ;;;

    =EUROMED = EMU RO DE= (EMU=ONE)
    = ONE RO DE=
    = ONE DE RO=
    = (O ΕΝΑΣ) DE RO(THSCHILD);;;
    Παραπάνω σου ανέλυσα κάποιες ερμηνείες που ίσως να κρύβονται στην έννοια EUROMED!

    οι χώρες της Μεσογειακής Ένωσης είναι και μέλη του ΟΗΕ!!! στην Ένωση αυτή, είναι ευκολότερο να γίνει μέλος και το Ισραηλ (λόγω γεωγραφικής θέσης)!!! οπότε μπορεί όντως να κολλάει το σενάριο που αναφέρεις!!!

    Προσωπικά πιστεύω ότι 10 κράτη μέλη του ΟΗΕ, θα καταθέσουν μιά κοινή πρόταση που θα βοηθήσει την ανάδειξη του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ!!! Πιθανόν θα προτείνουν μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ) ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)!!! Άλλωστε έχει προφητευτεί αυτό!!! Θεωρείς τυχαίο, ότι υπάρχει εδώ και καιρό η "μόδα" της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας παντού!!! π.χ. στείλε μήνυμα για το καλύτερο τραγούδι, ψήφισε στο διαδύκτιο για το αν συμφωνείς με το τάδε θέμα, κ.τλ. ΕΘΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!!!

    Θα υπάρξει μια λίστα (θα προέρχετε απο τον ΟΗΕ-λόγω φερεγγυότητας, αφού σχεδον όλα τα κράτη του πλανήτη είναι μέλη του) περίπου 10 εως 50 ατόμων, από την οποία ο κόσμος θα επιλέξει τον παγκόσμιο ηγέτη (πιθανόν με κάποιο καλυμμένο τίτλο που θα έχει το νόημα του Παγκόσμιου ηγέτη)!!!

    ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα στηριχθεί από το Συστημα (εταιρίες, ηθοποιούς, πολιτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες, εφημερίδες, ράδιο, τηλεόραση, κ.λπ.)!!!

    Δεν τα βλέπουμε ήδη (σιγά σιγά) να συμβαίνουν όλα αυτά, στην περίπτωση του ..David;;;

    Τα "Επίσημα" ΜΜΕ, ασκούν πάρα πολλή μεγάλη επιρροή στον κόσμο!!! Μην σε πάω μακριά, δες στην Χώρα μας ποιος μας κυβερνάει σήμερα !!!

    Το Αστέρι, είναι κατάλοιπο της ΕΣΣΔ!!!

    ΑΡΚΟΥΔΑ=ΑΡΚΤΟΣ=ΑΡΘΟΥΡΟΣ= Α ΡΘΟ ΥΡΟΣ= Α ΡΟΘ ΥΡΟΣ= ΡΟΘ ΥΡΟΑΣ = (ακουστικά) ΡΟΘ Ήρωας = (αγγλικά)roth hero

    Για να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα πράγματα, να προσπαθείς να "βλέπεις" πώς ο μέσος Παγκόσμιως πολίτης, σκέφτεται!!!

    ο Αντίχριστος (στην πραγματικότητα) δεν έρχετε για να πλανήσει την ανθρωπότητα, αλλά για να επιβεβαιωθεί η πλάνη στην οποία βρίσκετε (το μεγαλύτερο μέρος) της ανθρωπότητας!!!

    οι άνθρωποι θα κλιθούν να επιλέξουν υπέρ ή κατά του Αντιχρίστου!!! Δεν υπάρχει ουδετερότητα!!! πολλοί χριστιανοί θα αλλαξοπιστίσουν και πολλοί άθεοι και αιρετικοί θα στραφούν προς τον χριστιανισμό!!! όπως λένε και οι ΆΓΙΟΙ Πατέρες "θα ξεχωρίσει η ήρα απο το σιτάρι" όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους!!!

    ΚΑΝΕΙΣ να μην λάβει μέρος στην Παγκόσμια (ηλεκτρονική) ψηφοφορία!!! Το αποτέλεσμά σε περίπτωση που δεν τους βγούν τα "κουκιά", θα αλλιωθεί έτσι και αλλιώς (ηλεκτρονικά)!!! Αν ψηφίσετε, τότε νομιμοποιήτε το τελικό αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας!!!

    Τέλος,βλέπουμε ήδη το σύστημα, να βάζει τις βάσεις του νέου κοινωνικοπολιτικοοικονομικού συστήματος (Πράσινη ανάπτυξη),και θα έρθει (κατα την άποψή μου) ο ..David (σαν εκπρόσωπος αυτού του συστήματος), να το ολοκληρώσει και να "καρπωθεί" την "δόξα"!!! Μόλις, η Παγκόσμια κυβέρνηση (που εννοείτε ότι αγωνιζόμαστε εναντίον της, για να μην συμβεί) "ριζώσει" για τα καλά, τότε θα κατεργήσουν όλες τις μασονικές στοές (αναφέρετε και στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ), αφού ποιά δεν θα τις έχουν ανάγκη (οι Σιωνιστές θα βρίσκονται φανερά πλέον στη νέα υπερκυβέρνηση)!!! πολλοί υψηλόβαθμοι μασόνοι (γνώστες πολλών μστικών της νέας κυβέρνησης) θα εξοντωθούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μία ερώτηση, σε παρακολουθώ καιρό και διάβασα κάποια πράγματα στο Ίντερνετ και αναρωτιέμαι άν σχετίζεται με αυτά.
    Πρόκειτα για τη λέσχη 'Bilderberg club' που γίνεται λόγος τον τελευταίο καιρό και που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία (θα συμμετέχουν και Έλληνες βλέπε Μπακογιάννη, Αλογοσκούφης, Διαμαντοπούλου κλπ.).
    Ψάχνοντας για αυτή τη λέσχη παρατήρησα ότι επίτιμο μέλος θα είναι ο David de Rothschild. Πρόκειται για αυτόν που αναφέρεις ή για τον τραπεζίτη? τη σχέση έχουν αυτοί οι δύο μεταξύ τους? έχεις γενικά πληροφορίες για τη λέσχη αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω διαβάσει την φετινή λίστα, όμως μου φαίνετε ότι τα ονόματα που αναφέρεις είναι από παλιότερη συνάντηση της "Bilderberg"!!! O David (rene) de Rothschild (θείος του ..David), είναι αυτός που εμφανίζετε στην λίστα!!! οι Rothschilds, σπάνια "Πατάνε το πόδι τους" σε αυτές τις συναντήσεις!!! Στέλνουν τις περισσότερες φορές, εκπροσώπους!!! Αυτή η λέσχη είναι ο "κυβερνητικός εκπρόσωπος" της ΕΛΙΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. edw h lista http://gforvendeta.blogspot.com/2010/06/bilderberg.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή