Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΜΕΡΟΣ 9ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

(Το ΜΕΡΟΣ 10ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ μπορείτε να το βρείτε στη νέα ιστοσελίδα μας : http://astakotheories3.blogspot.com/)

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή να ασχοληθούμε με το πώς οι Illuminati (Εωσφοριστές-Σατανιστές) προβάλλουν (εδώ και αρκετά χρόνια!!!) τον “μεσσία” τους (τις ιδιότητες του και όχι μόνο) αλλά και τα σχέδια τους (συγκαλυμμένα), μέσω των κινηματογραφικών ταινιών!!!Μην σας φαίνεται καθόλου παράξενο, το γεγονός ότι οι Illuminati (Εωσφοριστές-Σιωνιστές), κάνουν μακροχρόνιους σχεδιασμούς (με την καθοδήγηση βέβαια, των Σατανικών Πνευμάτων) που πολλές φορές (αυτά τα σχέδια τους) αποκαλύπτονται (συγκαλυμμένα) και μέσω των Κινηματογραφικών ταινιών!!!
Σκεφτείτε μόνο, ότι το Βασικό τους σχέδιο “Ta Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, υπάρχει αποτυπωμένο σε βιβλία, εδώ και περίπου 100 Χρόνια!!! Όσοι δεν έχετε διαβάσει τα παραπάνω Πρωτόκολλα, επιβάλλετε να τα διαβάσετε!!! Αναζητήστε τα, στο διαδίκτυο (μέσω μηχανών αναζήτησης)!!!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το “ταξίδι” μας, από την σειρά ταινιών “Omen” που στα Ελληνικά μεταφράστηκε ως “Η Προφητεία” που αφηγείται την γέννηση, την ζωή και τον θάνατο του Αντίχριστου (Damian Thorn)!!! Η πρώτη ταινία (Omen), της οποίας το σενάριο αλλά και το μυθιστόρημα έγραψε ο ..David Seltzer και σκηνοθέτησε ο Richard Donner, έκανε επίσημη πρεμιέρα στην ..Αγγλία στις 6-6-1976!!! στις ..ΗΠΑ όμως, η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά (πρεμιέρα) μερικές μέρες ..αργότερα (στις 25-6-1976)!!! η Δεύτερη ταινία προβλήθηκε το ..1978 και η Τρίτη ταινία προβλήθηκε το 1980!!!
Το σενάριο της συγκεκριμένης τριλογίας (Η Προφητεία 1,2 και 3), δεν έχει ουσιαστικά, καμία σχέση με τα όσα γνωρίζουμε από τις Γραφές, σχετικά με τον βίο του Αντίχριστου!!! Πρόκειται κυρίως για μια παραπλανητική ταινία, που όμως μέσα στις πολλές της ανακρίβειες, ίσως κρύβονται και μερικά ψήγματα Αλήθειας!!!
Π.χ. ο “θετός” πατέρας του ..Damian, ονομάζετε Robert Thorn!!! κατά περίεργη ..σύμπτωση, το μεσαίο όνομα, του πατέρα του ..David), είναι Robert (Ser Evelyn Robert de Rothschild)!!! (David στα ελληνικά προφέρετε Ντέϊβιντ, μεταφράζετε σε Δαβίδ ή Δαυίδ)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το πόστερ, του τρίτου μέρους της ταινίας Omen (The Final Conflict)!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε (σήμερα) τον ηθοποιό Sam Neill, ο οποίος είχε υποδυθεί παλιότερα τον (ενήλικα) Damian Thorn, στην παραπάνω ταινία!!!Ενδιαφέρον έχει, ότι ο (Ιρλανδικής καταγωγής) ηθοποιός Sam Neill, ζει (σήμερα) στην Αυστραλία!!! Και διαθέτει και ένα Αγρόκτημα στη Νέα Ζηλανδία (όπου μεγάλωσε , σπούδασε και έκανε τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα)!!! Το περίεργο είναι, ότι και ο ..David (μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του), πήγε στη Νέα Ζηλανδία, και δημιούργησε ένα πρωτοποριακό βιολογικό Αγρόκτημα!!! Ο ..David αναφέρει, ότι η Νέα Ζηλανδία, είναι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς και την επισκέπτεται πολύ συχνά!!! Καλό είναι να αναφέρουμε ότι στη Νέα Ζηλανδία γυρίστηκε και η πολυβραβευμένη τριλογία ταινιών με τίτλο “ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών”!!!
Στο σημείο αυτό, προσέξτε ότι ο ..David, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα βιολογικά τρόφιμα!!! Λέτε άραγε, ο ..David, να μας υποσχεθεί ότι θα λύσει το πρόβλημα υποσιτισμού ..μελλοντικά;;; για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, τα τελευταία χρόνια, τα τρόφιμα έχουν μειωθεί κατά 20% Παγκοσμίως!!! Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα εύρεσης τροφής!!!
Ποια είναι όμως, η ταινία που συγκεντρώνει τα περισσότερα στοιχεία, σχετικά με τον Αντίχριστο;;; Μα φυσικά, η ταινία SUPERMAN (Υπεράνθρωπος)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ηθοποιό Christopher Reeve (γεννημένος ..25 Σεπτεμβρίου 1952), ο οποίος υποδύθηκε τον Superman!!!Η ταινία Superman, προβλήθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το ..1978 (την χρονιά που γεννήθηκε ο ..David)!!! Μέχρι σήμερα, έχουν γυριστεί τουλάχιστον δύο σειρές και Πέντε συνέχειες, της ταινίας Superman!!! Η ταινία Superman, προβλήθηκε για τελευταία φορά το 2006, με τον τίτλο “Superman Returns- (Ελληνικά) η ..Επιστροφή του Superman”!!! (Συμβολικά Επιστροφή = Εμφάνιση)
Στο σημείο αυτό, καλό θα ήταν να θυμηθούμε, ότι το 2006, ξεκίνησε το ταξίδι του ..David, για τον Βόρειο Πόλο, που εντελώς ..συμπτωματικά, βρίσκετε και το (γήινο) σπίτι του Superman!!! Το 2006 κυκλοφόρησαν και οι ταινίες “Κώδικας Da Vinci” και το ριμέικ (επανέκδοση) της ταινίας “Η Προφητεία”!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το λογότυπο του Superman, το οποίο συμβολίζει το γράμμα “S” , το αρχικό γράμμα της λέξης Satan, και αν το δούμε σαν σχήμα, παραπέμπει σε ένα φίδι (βλέπουμε και το μάτι του) που βρίσκετε μέσα σε μια πυραμίδα που “κοιτάει προς τα κάτω”!!!

Αλήθεια, μήπως γνωρίζατε, ότι την πρώτη ταινία του Superman (αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης ταινίας Superman) την σκηνοθέτησε ο Richard Donner (ο οποίος είχε σκηνοθετήσει νωρίτερα και την πρώτη ταινία “Η Προφητεία”);;; Μήπως γνωρίζατε ότι ο Superman, στην εφηβική του ζωή είχε έναν μαύρο σκύλο (φαίνεται στην πρώτη ταινία Superman του 1978);;;

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το οικόσημο της οικογένειας Rothschild!!! Στην κεντρική ασπίδα διακρίνουμε τα ίδια χρώματα με το παραπάνω σήμα του Superman (κόκκινο, μπλε και κίτρινο)!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το κτήριο της “εφημερίδας” στην οποία εργάζεται ο Superman (σαν Κλαρκ Κεντ)!!! Το όνομα της εφημερίδας είναι ..Daily Planet!!!Στην κορυφή του κτηρίου, βλέπουμε μια πυραμίδα που κοιτάει προς τα πάνω και στην άκρη της έχει μια υδρόγειο σφαίρα (μάτι),ένας κλασσικός συμβολισμό των Illuminati!!! Αν συνδυάσετε το σήμα του Superman (μια πυραμίδα που κοιτάει προς τα κάτω) με το κτήριο-πυραμίδα (που κοιτάει προς τα πάνω) τότε σχηματίζετε το Αστέρι του ..Δαβίδ, σύμβολο του Σιωνισμού, αλλά και της οικογένειας Rothschild!!!

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το λογότυπο (υδρόγειο σφαίρα) που χρησιμοποίησε η εταιρία ΙΒΜ, κατά το διάστημα 1924-1946!!! Στο σημείο αυτό καλό είναι να θυμηθούμε, ότι ο Ser Evelyn Robert de Rothschild (πατέρας του ..David), το 1978 (που προβλήθηκε η πρώτη ταινία του Superman), ήταν Διευθυντής της εταιρίας IBM UK Holdings Limited!!! Μην ξεχνάμε επίσης, ότι για ένα διάστημα ήταν Διευθυντής και της εφημερίδας Daily Telegraph (Daily Planet;)!!! Τέλος, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις επαφές που είχε ο Ser Evelyn Robert de Rothschild με τις Δραματικές σχολές του Λονδίνου (άρα επαφές με σκηνοθέτες, παραγωγούς και ηθοποιούς)!!!
Γενικότερα, η “εφημερίδα” Daily Planet συμβολίζει το Σύστημα (Illuminati) που στηρίζει τον Αντίχριστο!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το εξώφυλλο, του 1ου τεύχους, του εικονογραφημένου περιοδικού Action Comics (Superman), το οποίο πουλήθηκε (σαν συλλεκτικό κομμάτι) σε δημοπρασία στο ποσό του 1.000.000 δολαρίων!!!
Στο εξώφυλλο του περιοδικού βλέπουμε τον Superman να διαλύει ένα ..πράσινο αυτοκίνητο πάνω σε ένα ..βράχο!!!Το περιοδικό κυκλοφόρησε το 1938 (10 χρόνια μετά δημιουργείτε το κράτος του Ισραήλ-1948 και ..30 χρόνια μετά την ίδρυση του Ισραήλ γεννιέται ο ..David-1978)!!!Όπως τονίζει ο ειδικός σε θέματα αξιολόγησης comic Stephen Fishler πρόκειται για «το Άγιο Δισκοπότηρο των εικονογραφημένων. Πριν το Action Comics No1 οι άνθρωποι δεν πετούσαν και οι υπέρ-ήρωες δεν υπήρχαν»!!!

Ποιος είναι όμως, ο βασικός “αντίπαλος” του Superman;;;
Ο “κακός” της υπόθεσης ονομάζετε Lex Luthor!!! (thor=roth) Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν υφίσταται η έννοια του καλού (η “λύση” στα προβλήματα), αν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη έννοια του κακού (η “δημιουργία” των προβλημάτων)!!! Η οικογένεια Rothschild (συμβολικά Lex Luthor) και οι συνεργάτες τους (φέρνουν το ΧΑΟΣ στον πλανήτη) και θέλουν να φέρουν τον ..David (συμβολικά Superman), για να βάλει “ΤΑΞΗ” στον πλανήτη (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)!!! (Δράση-Αντίδραση)

Στην 1η ταινία, ο Superman “αγωνίζεται” να αποτρέψει το Σατανικό σχέδιο του Lex Luthor, που είναι η καταστροφή της Καλιφόρνιας (από τεχνητό σεισμό-με την χρήση πυρηνικών)!!! Σε μια σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον Superman, να σώζει ένα σχολικό λεωφορείο (γεμάτο ..μαθητές), το οποίο βρίσκετε πάνω στην (χτυπημένη από το σεισμό) γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο (Golden Gate)!!!

Στην 2η ταινία, ο Lex Luthor, προσφέρετε να βοηθήσει τους 3 κακούς εξωγήινους, να βρούνε και να πολεμήσουν τον Superman, με αντάλλαγμα να γίνει κυβερνήτης της Αυστραλίας!!! Σε μια άλλη σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον “Κλαρκ Κεντ” (η μυστική ταυτότητα του Superman), να σώζει την Λόις Λέιν, η οποία νωρίτερα είχε πέσει μέσα στους καταρράκτες του Νιαγάρα (Νιαγάρας = Νερό)!!! Στην αμέσως επόμενη σκηνή, ο “Κλαρκ Κεντ” και η Λόις Λέιν, βρίσκονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και στεγνώνουν μπροστά σε ένα τζάκι, ξαφνικά ο “Κλαρκ Κεντ” σκοντάφτει πάνω σε ένα χαλί (τομάρι ..Αρκούδας) και πέφτοντας, ακουμπάει το χέρι του μέσα στην ..φωτιά του Τζακιού!!! Το χέρι του δεν καίγεται και έτσι, η Λόις Λέιν αντιλαμβάνεται ότι ο ¨Κλαρκ Κεντ” είναι ο Superman!!!
Με λίγα λόγια το χαλί (το τομάρι μιας ..Αρκούδας) ήταν η “αιτία” της “αποκάλυψης” του ..Superman!!!

Στην 3η ταινία, ο Superman, μάχεται εναντίον του “κακού” του εαυτού, αλλά παράλληλα μάχεται και εναντίων ενός κακού βιομηχάνου, ο οποίος με την βοήθεια ενός μαύρου ..Προγραμματιστή, προσπαθεί να ελέγξει τους υπολογιστές όλου του πλανήτη (Ίντερνετ;;;) δημιουργώντας έναν υπερυπολογιστή με αποκορύφωση τον έλεγχο του ..καιρού!!! Μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνή από την συγκεκριμένη ταινία, είναι το σημείο στο οποίο ο “κακός” Superman τρυπάει ένα Τάνκερ πετρελαίου και σκορπίζετε το πετρέλαιο στον Ατλαντικό ωκεανό (αλλά αργότερα, που ξαναβρίσκει ο Superman τον “καλό” του εαυτό, διορθώνει την ζημιά)!!!

Στην 4η ταινία, ο Lex Luthor δημιουργεί έναν κλώνο του Superman από μια τρίχα του!!! Μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνή από την συγκεκριμένη ταινία, είναι το σημείο στο οποίο, ο Superman ανεβαίνει στο Κεντρικό Βήμα ,της κεντρική αίθουσα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και απευθυνόμενος στην ολομέλεια του ΟΗΕ, αναφέρει ότι θα φέρει την Παγκόσμια Ειρήνη καταργώντας τα πυρηνικά όπλα!!!

Στην 5η (και τελευταία) ταινία (2006), ο Superman (τον υποδύεται ο ηθοποιός Brandon Routh) επιστρέφει (μετά από 5 χρόνια) στην Γη, όπου και αντιμετωπίζει (για μια ακόμα φορά) τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Lex Luthor!!! Σε αυτήν την ταινία, ο Lex Luthor ταξιδεύει στο σπίτι του Superman (στον Βόρειο Πόλο) όπου κλέβει κάποιους ειδικούς κρυστάλλους, τους οποίους χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μια νέα ήπειρο μέσα στον ωκεανό!!! Μια ενδιαφέρον σκηνή, της ταινίας, είναι όταν ο Superman, βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!
Τον Lex Luthor τον υποδύεται ο ηθοποιός Kevin Spacey (τον οποίο, τον είδαμε σε φωτογραφία μαζί με τον ..David, σε προηγούμενο κεφάλαιο (ΜΕΡΟΣ 2ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)!!!Η παραπάνω ταινία γυρίστηκε, κατά το μεγαλύτερο μέρος, στην Αυστραλία!!! Η πρώτη ταινία Superman (1978) κατά το μεγαλύτερο μέρος, γυρίστηκε στις ΗΠΑ, μερικές σκηνές όμως, γυρίστηκαν και στην Αγγλία (π.χ. η αρχική σκηνή του “πλανήτη Κρύπτον” το μέρος όπου γεννήθηκε ο Superman, γυρίστηκε στην Αγγλία)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Superman, ο οποίος αγναντεύει την Γή, από το διάστημα!!!
Ο Ραβίνος Simcha Weinstein, αναφέρει στο βιβλίο του (Up, Up and Oy Vey), πως η εβραϊκή ιστορία, κουλτούρα και αξίες, διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του υπερήρωα και επίσης αναφέρει ότι ο Superman είναι ο πυλώνας της κοινωνίας και το αντιπροσωπευτικότερο εβραϊκό στερεότυπο!!!

Μήπως αλήθεια γνωρίζετε ποιο είναι το ύψος του ..Superman;;;
Το ύψος του ..Superman (υπεράνθρωπου), είναι Six and four, δηλαδή 6 πόδια και 4 ίντσες, σε μέτρα είναι 1 μέτρο και 93 εκατοστά (1.93)!!! το ύψος του ..Superman αναφέρετε 3ης φορές στην πρώτη ταινία (1978) και μεταφράζετε στους Ελληνικούς υπότιτλους (λανθασμένα) 1.95μέτρα!!! αναφέρετε επίσης 1 φορά στην τελευταία ταινία (2006-Superman Returns), και μεταφράζετε στους Ελληνικούς υπότιτλους (σωστά) 1.93μέτρα!!!
Ποιο είναι το ύψος του ..David Mayer de Rothschild;;;
Το ύψος του ..David (το οποίο γράφει στην ιστοσελίδα του, το έχει αναφέρει όμως και σε παλιότερη συνέντευξή του), είναι 6 πόδια και 4 ίντσες, δηλαδή 1.93 μέτρα!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΤΟΥ SUPERMAN!!!!!!

Τα λέμε με περισσότερα, στο ΜΕΡΟΣ 10 : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!