Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΡΟΣ 5ο : O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

(τα προηγούμενα κεφάλαια μπορείτε να τα διαβάσετε στην αρχική ιστοσελίδα : http://astakotheories.blogspot.com)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David (Mayer) de Rothschild να "κρατάει" τον πλανήτη..στα χέρια του!!! Ο "καλός" ..οικολόγος που θέλει να σώσει τον πλανήτη....

Στο παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..David να είναι ξαπλωμένος ανάμεσα σε κενά πλαστικά μπουκάλια!!!
Μήπως η εικόνα, σας θυμίζει κάτι ή καλύτερα κάποιον..;;
Ο..David μιμείται (με την στάση του σώματός του) τον εσταυρωμένο Ιησού Χριστό!!! Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε το έντονο φως που πέφτει στο κεφάλι του (φωτοστέφανο), έχει απλωμένα τα χέρια του (σταύρωση) και τέλος ενώνει χαμηλά τα πόδια του (σαν να είναι καρφωμένα από ένα καρφί)!!!
Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά, τα χέρια του, δεν είναι "καρφωμένα" από καρφιά και οι παλάμες "κοιτάνε" προς τα μέσα!!! Αυτή η λεπτομέρεια σώζει τον ..David, από να τον κατηγορήσει κάποιος για βλασφημία, αφού αν κάποιος τον κατηγορήσει, εκείνος θα επικαλεστεί αυτήν την λεπτομέρεια και θα πει επίσης ότι κάποιοι φαντάζονται διάφορα, αφού αυτός απλά φωτογραφήθηκε μέσα στα πλαστικά μπουκάλια για να διαφημίσει την θαλάσσια αποστολή του (Plastiki)!!!

Που αποσκοπεί ο ..David με την παραπάνω φωτογράφηση:
1.περνάει το "μήνυμα" στους οπαδούς του, ότι δηλαδή είναι ο μεσσίας που περιμένουνε και 2.Απομακρύνει τους εχθρούς του, αφού κάθε λογικός ερευνητής θα αποκλείσει την πιθανότητα ο ..David να είναι ο Αντίχριστος, αφού θα σκεφτεί ότι ο αληθινός Αντίχριστος δεν θα αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο!!! (αντίστροφη ψυχολογία)!!!
Η παραπάνω φωτογραφία εμφανίστηκε για πρώτη φορά (στις 11-10-2009) στην παρακάτω ιστοσελίδα : http://www.guardian.co.uk/environment/2009/oct/11/sailing-plastiki-david-de-rothschild

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David να ποζάρει με φόντο έναν χάρτη!Στο χάρτη διακρίνετε ένα ψάρι -Ιχθύς σύμβολο ..του Ιησού Χριστού!!!

Ως τώρα έχουμε αναφερθεί (στα προηγούμενα κεφάλαια) στην τελευταία (σε εξέλιξη) 2η επίσημη Αποστολή του ..David με τίτλο: Mission 2 –message in the bottle (Αποστολή 2-Μήνυμα σε μπουκάλι)!!! Το πραγματικό "μήνυμα" που υπονοεί ο ..David, σας το έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενα κεφάλαια (συμβολικό ταξίδι προς το ναό του Σολομώντα)!!!
Ας πούμε μερικά λόγια και για την 1η επίσημη Αποστολή του ..David με τίτλο: Mission 1- Top of the word (Αποστολή 1-Στην κορυφή του κόσμου)!!! Αυτή η αποστολή, υποτίθεται ότι ονομάστηκε έτσι, διότι διεξήχθη στον βόρειο πόλο, δηλαδή στην κορυφή του πλανήτη, όμως το αληθινό νόημα είναι, το επίσημο ξεκίνημα "αναρρίχηση" του ..David στην κορυφή του κόσμου, δηλαδή στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσίας!!!

Ας δούμε πως ξεκίνησαν όλα (κατά την άποψη του ..David)
Ο ..David (αναφέρει ο ίδιος) ότι πάντα ήταν ένα υπερκινητικό παιδί και είχε μια έμφυτη τάση για περιπέτειες!!! Από μικρό παιδί, οι γονείς του τον έψαχναν συνέχεια και αναρωτιόντουσαν : "που χάθηκε πάλι ο Dave;;"!!! Ο αδελφός του, o Antony (ένας μουσικός εκδότης με βάση το Λονδίνο) αναφέρει για τον ..David: "είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας που του αρέσει να ρισκάρει την κάθε στιγμή, έχει δοκιμάσει αλεξιπτωτισμό ελευθέρας πτώσεως, bungee jumping, ανεμόπτερο, καγιάκ, κ.λπ. ".
Το 2004 ο "ονειροπόλος" ..David (ψάχνοντας για την μεγάλη περιπέτεια) "προσκαλέστηκε" να συμμετέχει σε μια εξερευνητική, οικολογική αποστολή στην Ανταρκτική (Νότιος Πόλος)!!!
Αφού ταξίδεψε για 58 μέρες τελείωσε το ταξίδι του, τον Ιανουάριο του 2005!!! Ενθουσιασμένος από αυτήν του, την περιπετειώδη και συνάμα οικολογική εμπειρία του, αποφασίζει να οργανώσει την δική του οικολογική αποστολή στην Αρκτική (Βόρειος Πόλος) με την ονομασία : Mission 1- Top of the word!!! και αποφασίζει επίσης να ιδρύσει (τον Απρίλιο του 2005) την δική του διαδικτυακή οικολογική οργάνωση (Adventure Ecology) για να την προβάλει!!! ο ..David, αναφέρει πιο συγκεκριμένα:
"Έβαλα μια αγγελία σε ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό χώρο στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, όπου ζούσα τότε, και κάλεσα τα παιδιά για να συνδεθούν με το δικτυακό τόπο έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκστρατεία μου, ζωντανά και παράλληλα να διευρύνουν τις γνώσεις τους, για την Αρκτική (βόρειος πόλος). Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μου αποστάλθηκαν 400 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια πραγματικά εντυπωσιακή ανταπόκριση! Έτσι από εκείνη την στιγμή, γεννήθηκε το Adventure Ecology (Οικολογική Περιπέτεια) "!!!

Στην φωτογραφία βλέπετε το τηλεοπτικό σήμα του Adventure Ecology!!! Ένα τεράστιο ΑΛΦΑ ή καλύτερα μια Πυραμίδα που "επισκιάζει" τον πλανήτη μας!!!

Τι μας λέει με λίγα λόγια ο ..David, ότι εντελώς..τυχαία δημιούργησε την εταιρία του…..του κατέβηκε η ιδέα εβρισκόμενος στην ..Αυστραλία!!!
και προσθέτω και εγώ, ότι και ο ..David, εντελώς..τυχαία, θα "Αναρριχηθεί " στην κορυφή της Παγκόσμιας Εξουσίας!!!


Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:
Adventure Ecology

Στο παραπάνω βίντεο είδατε το διαφημιστικό τρέιλερ του Adventure Ecology!!! Καλό θα ήταν να το ξαναδείτε, προσεκτικότερα αυτή την φορά (παγώστε το βίντεο στα 20 δευτερόλεπτα ), ίσως δείτε κάτι περίεργα σχήματα..)!!!

Η 1η (επίσημη) Αποστολή (που σχεδιάστηκε το 2005) ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου του 2006 από την ..ΡΩΣΙΑ (Ακρωτήριο Arctechesky)!!! O ..David, αφού διέσχισε με έλκηθρο (αλλά και ..με τα πόδια) τον παγωμένο Αρκτικό Ωκεανό, κατέληξε μετά από 100 μέρες στον Καναδά!!! Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Απριλίου του 2006, ο ..David με την ομάδα του (2 άντρες, 1 γυναίκα και τα 16 σκυλιά-οδηγούς τους) φτάνουν στο Βόρειο Πόλο!!! Η Αποστολή τελειώνει στις 7 Ιουνίου του 2006, καταλήγοντας (μετά από περίπου 100 μέρες κοντά στα σύνορα Καναδά-Γροιλανδίας (Ellesmere island)!!!

Δείτε και το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο :
Adventure Ecology Mission 1

Το ερώτημα που τίθεται (από τα παραπάνω) είναι, γιατί άραγε o ..David επιλέγει την Ρωσία για αρχή της 1ης επίσημης Αποστολής του;;; Μήπως είναι ένα τυχαίο γεγονός ή μήπως όχι;;; (μήπως ο ..David κατάγεται ή έχει γεννηθεί στην Ρωσία και όχι στην Αγγλία, η μήπως όχι);;; Δεν γνωρίζω (προς το παρόν, με σιγουριά) την απάντηση, σας θέτω απλά έναν προβληματισμό!!! Αυτό, που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι η οικογένεια των Rothschild είχε (ιστορικά) στενούς εμπορικούς δεσμούς με την Ρωσία (κυρίως, μετά την ..Κόκκινη επανάσταση των Μπολσεβίκων..)!!!
Ας κλείσουμε (προς το παρόν) εδώ την μικρή παρένθεση για την σχέση ..David-Ρωσίας και ας αναφερθούμε στο τι κατάφερε να κερδίσει άμεσα (ο ..David) μετά το τέλος αυτής της 1ης επίσημης "οικολογικής" Αποστολής του:
1. Ο ..David έγινε ένας, από τα μόλις 42 άτομα, και ο νεώτερος Βρετανός που ταξίδεψε και στους δύο γεωγραφικούς Πόλους!!!
2. Ο ..David κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερης διέλευσης των πάγων της Γροιλανδίας!!!
3. Ο ..David είχε κατάφερε ήδη (2005) να είναι ένας, από τα μόλις 14 άτομα που κατάφεραν να διασχίσουν την ήπειρο της Ανταρκτικής (Νότιος Πόλος)!!!


David (Mayer) de Rothschild, o "ήρωας" των Πόλων!!!
Μην λησμονείτε και το σήμα της πολικής Αρκούδας, που έχει στο μπουφάν του..θυμηθείτε ότι την Αρκούδα την συναντήσαμε (σε προηγούμενο κεφάλαιο) και στην σημαία της Καλιφόρνιας, καθώς και στο βιβλίο του (Live Earth)!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την Πολική Αρκούδα με την οποία ταυτίζετε (συμβολικά) ο ..David!!! βλέπετε πάνω από την Αρκούδα το σύμβολο Ν (North Pole-Βόρειος Πόλος)!!! Το σύμβολο Ν το συναντάμε και στον οικογενειακό τραπεζικό Όμιλο NM ROTHSCHILD & SONS!!!
Προσέξτε την παρακάτω φωτογραφία, από την προσευχή στο ειδώλιο της "μάνας γης", στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι όλων των θρησκειών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ο "πράσινος" Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνετε καθαρότερα το πρόσωπο του Ορθόδοξου Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης, να συμπροσεύχεται μπροστά στο ομοίωμα της Γαίας!!! Αυτό το Διαθρησκειακό Περιβαλλοντικό συμπόσιο πραγματοποιήθηκε το 2007 (1 περίπου χρόνο μετά το ταξίδι του ..David στην περιοχή) στην Γροιλανδία, όπου οι εκπρόσωποι των Δώδεκα μεγαλυτέρων θρησκειών, προσευχήθηκαν (στον ίδιο χώρο και χρόνο!) για τη σωτηρία του Βορείου Πόλου και των παγετώνων του!!!
"Μαϊτρέγια" ή "Μητρόγαιος" ή "Μητέρα Γαία" ή "Θρησκεία της Λατρείας της Γαίας", με κέντρο στη δύση το θεοσοφικό Tara Center ή Tera Center "Κέντρο της Γαίας" στο Λονδίνο!!!
Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το 1977-1978, ξεκίνησαν οι φήμες ότι ένας μεγάλος πνευματικός "Διδάσκαλος" θα εμφανιστεί στο Λονδίνο και θα σώσει την ανθρωπότητα!!! Οι οπαδοί του τον ονόμασαν "Ο Μαϊτρέγιας"!!! Φυσικά, δεν εμφανίστηκε κανένας (τότε) "Μαϊτρέγιας"!!! Στις μέρες, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα εντονότερες, αυτές οι φήμες..!!!

===============O "Μεσσίας" ..David ή "Μαϊτρέγιας"!!!
Στο σημείο αυτό, θα διακόψουμε εδώ, την επικοινωνία μας και θα επανέλθουμε με το επόμενο ΜΕΡΟΣ 6ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!